• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CADDY: to zalezi na obleceni.. kdyz oblek tak rucne sita aktovka tenka, kdyz casual tak brasna pres rameno, kdyz outdoor tak batoh
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CADDY: a co nějakou diplomatku? jsou i pěkný, co devadesátkový podnikatele neevokujou. nebo pokud máš rád retro:
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: hehe, ja ti neporadim, ale jak ses ohradil pred tim "autem a kreditkou" tak jsem si vzpomnel na nejakou scenku z jakyhosi filmu .. typek prijde na recepci, ze ma teda rezervovanej pokoj. kdyz se ho zeptaj kde ma zavazadla, tak vyhodi na pult zlatou (nebo platinovou?) bankovni kartu a ledabyle prohodi: "ja zadny nepotrebuju" ;)
    CADDY
    CADDY --- ---
    drobny dotaz - jak resite prenaseni vice drobnejsich veci? Kdyz uz je clovek slusne obleceny, tak by bylo kontraproduktivni si brat igelitku jak ukrajinec, kufriky mi prijdou spis jako domena podnikatelu 90. let, kozene desky zase nepomohou v pripade neplacatych predmetu a neni to uplne prakticke....a dal uz me moc nenapada...max notebookova brasna, ale to zase spis dela dojem nejakeho obchodaka a navic laka pripadne chmataky s vidinou notebooku :)

odpovedi typu, ze gentleman jezdi jenom autem kazdy metr a nepotrebuje s sebou nic, krom klicu a kreditky, neni to, co cekam :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    JAKE_UP: Takový broučoun tady zase....tak Mison chce vypadat dobře, tak kušuj...:D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Bohužel...jsem z konkurenční fakulty:D...nicméně se přátelím s hodně lidma z 2.lf a tak vím, kdy máte ples....:D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MISON: Co jsem měl možnost býti účastníkem, netřeba to s elegancí na ples 2. LF přehánět.
    MISON
    MISON --- ---
    VDFLAT: predpokladam, ze tohle mi pomuzou pohlidat v pujcovne, kde by tomu meli rozumet ;) no ne ? ale diky za upozorneni !

MISMAS: huh ? kolega na nyxu ? :D
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    VDFLAT: K tomu Ti povím jednu povídku...:D...

Jednou za čas se narodí lidé, na které se obleky ani košile nešijí...a tito lidé, když si něco nenechají ušít přímo na tělo, tak mají velké ho*no a ne rukávy ve správné délce.

Inspirováno skutečnou údálostí. :D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MISON: At si vezmes cokoliv, hlavne si pohlidej spravnou dylku rukavu a nohavic, smoking je k nicemu, kdyz na tobe bude vypadat jako po starsim brachovi.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    MISON: Takže ples 2.lf!:D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MISON: Jakoze cekas, ze budes jedinej ve smokingu?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: ok, pak good luck aby ti to nejakej padement nepolil B52 a nezapalil se:)
    MISON
    MISON --- ---
    FEMUR: vubec ;D jen chci prastit vsechny lehce do oci :D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: me se podarilo v http://www.studiochic.cz/#
    sehnat ..

nejdes nahodou na ples v opere ? ))
    MISON
    MISON --- ---
    Zdar gentlemani ! Chci se zeptat, zda nevite o dobre pujcovne obleku pro pany v Praze. Pristi ctvrtek mame ples a chtel bych si pujcit slusivej smoking kterej by mi padnul ;) a zaroven bych si jeste rad vybral :)

Any suggestions ? Diky predem !
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISMAS: Hele normalne v OC letnany..nahore v prvnim patre..je tam CAcko..Gant..daj se tam hrat sachy a je tam i obchod kterej se jmenuje kosile/kravaty..nebo tak nejak..kosile odtamtud zadny nemam..takze nemuzu soudit kvalitu a material..ale kravat tam meli asi 200 :)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: a ten je kde přesně, prosímtě? Taky bych potřeboval doporučit obchody na motýly a košile...:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nakonec sem sehnal vinoveho motylka z kravatoveho shopu v letnanech..ale diky za tipy!:)
    JONY
    JONY --- ---
    KOUDY: imho by snad měli mít v Tie Racku v pasáži Myslbek.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Pokud sháníš nějakého levnějšího, myslím, že červeného jsem zahlédl v H&M v Palladiu...nějak za 3 kila...:))

Já bych rád šel na ples v černé košli s frakovým límcem a s kovovým hedvábným motýlekm a kapesníčkem ve stejné barvě...:)

Akorát nevím, kde sehnat tu košili za přijatelnou cenu...nevíte?:P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sem na mobilu ale za hodinu zacnu googlit jestli nekdo nebudete rychlejsi. Potrebuju na vecer cervenyho satenovyho motylka. Nevadi kdyz si ho vezmu k cerny kosili a cernejm kalhotam? Nechci ho k bily kosili moc. Kdyztak klidne nahodte nejaky clanky,obrazky z googlu apod. Dekuju.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Nejlepší alternativou stejně zůstává, když zná někdo nějakou švadlenku na výslužbě, co si už většinou doma čučí na telku a občas něco spíchne (pokud to ještě zvládá)....kvalita maxmální...a cena minimální.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam