• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: to by stalo za to:) hele fakt neprohloupis. ceny jsou nekde jinde, doporucuju se zeptat mistnich, nebo cizincu tam pracujicich projit expat fora...

ja mam tuhle zkusenost se stiiim obleku z BV a naprosta spokojenost. a cenove hluboce pod normou v Evrope.
    MISON
    MISON --- ---
    FEMUR: budu tam mesic + tyden v riu (pokud to idealne vyjde).. To bych se tedy mohl uz o neco pokusit :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MISON: ma to cenu urcite.

na jak dlouho tam jedes? ( ptam se protoze to chce aspon tyden tam byt, pokud toho nebude mit krejci moc, schuzek taky par bude mezi kterejma na tom bude pracovat, takze se to muze vysplhat podle jeho casove zaneprazdnosti i na dva tejdny.. pocitaj 1 vzit miry, 3x zkouska a prevzeti.

TRIPLT: fakt doporucuju neslazovat. strasne zalezi i na strihu satu nejen na barve, pokud to bude nejaka slehacka tak bych se s tema barvama radsi neidentifikoval:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ouk, takze kdyz se mi podari sladit presny odstin ruzove... tak vzit bilou kosili (coz se mi zamlouva) a k tomu nejakou verzi ruzove kravaty (celou? nebo jen nejaky prouzek?)...
    MISON
    MISON --- ---
    Panove, mnohokrat jsem slysel, ze se vyplati nechat si udelat oblek na miru v dalekam zahranici. Letos se mozna na mesic podivam do Brazilie. Myslite si, ze to ma cenu ? Nebo se ta legenda tyka spis Asie ? :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    TRIPLT: Hlavně proboha ať tě ani ji ani nenapadne černá košile a růžová kravata:) Takových kombinací (rudá košile, černá kravata nebo naopak) vidím až moc, hnus...
    Jak říkají ostatní - černé boty, opasek a bílá košile a růžová kravata, nebo světle růžová a sytě růžová.

Ale pokud neznáš přesný odstín partnerky, tak bych se oblékl jen bíločerně, nebo šedo bíle - pokud ty odstíny přesně neladí, tak je to hrůza.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    TRIPLT: Mně příjde slazování partnerů velice neestetické, nevím, proč se to tak rádo dělává. Ale když už to tak má být....doporučil bych černé sako, černé boty, světle růžovou nebo fialovou košili a tmavší růžovou kravatu...a rozhodně budete alespoň barevně ladit...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FIONOR: jasny no, akorat mam bohužel jen takové informace :/ "černa/růžová - možná trochu dofialova"... vic mi nebylo řečeno :x
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit vhodnou košili a kravatu k saku tak aby výběr byl vhodný k šatům partnerky. Partnerka bude mít šaty v kombinaci barev černá/růžová.

diky ;-)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tady par zajimavosti k manii kvality materialu na obleky.

eBay Guides - What is a super 130's, 140's 150's Fabric
    http://reviews.ebay.com/What-is-a-super-130-apos-s-140-apos-s-150-apos-s-Fabric?ugid=10000000001378966
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    AUDIAC: To snad ne :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CADDY: to zalezi na obleceni.. kdyz oblek tak rucne sita aktovka tenka, kdyz casual tak brasna pres rameno, kdyz outdoor tak batoh
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    AUDIAC: Já jsem rozhodně pro "retro brašny":D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CADDY: a co nějakou diplomatku? jsou i pěkný, co devadesátkový podnikatele neevokujou. nebo pokud máš rád retro:
    CADDY
    CADDY --- ---
    MISON: koukam na to a hezky, ale pro me uz prilis mladistve "free"...ja jsem fakt pro cistou eleganci :)
    MISON
    MISON --- ---
    CADDY: tak tezko rict, teda ted neradim, spis premejslim "nahlas" .. asi zalezi co vsechno tahas. ja v posledni dobe mam podobnej problem. clovek toho taha temer tunu a tak se trochu ztraci moznost zustat elegantni. zacla jsem uvazovat o nejaky dobry tasce od crumpleru, kterej ted frci. na jejich strankach jsou pekny kusy. akorat nemuzu v Praze najit zadnej shop :P
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MISON: Snad jo, ale moc tomu nevěřím po zkušenostech se švadlenama, který mi pravidelně při prosbě o zkrácení rukávů u saka tvrdí, jak to budu mít krátký.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam