• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI
    MARI --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOGEEK: ja mam snad vsechny z lewina nebo van graafu
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Nějaké tipy kde nakupovat kapesníčky do saka? krom lepremier?
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    Tak uz jsou konecne doma :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    hm, ted jsem si vzpomnel na jednu nahodnou fotku od Crazy_Ivana, ale tam jsem zrovna tak nejak divne zapasovanej v tom aute, ze vypadam jak vypasenej pasak...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/428994_3129880535638_1576033604_n.jpg
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Jak, nejde? Máš na hajzlu zrcadlo? Tak už jen duckface a je to...
    CADDY
    CADDY --- ---
    KALIBAN: diky, lec uplne jisty si nejsem...ale nosim ho....fotku ale zadnou nemuzu najit, ja se ostatne sam moc nefotim, to ani neni normalne mozne :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    CADDY: tobe tady na ty fotce klobouk ma hoave vylozene chybi. Ty nsi kloboukovej typ proste.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    AUDIAC: klobouky nejsou mimo.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AUDIAC: No je trochu rozdíl mezi psími dečkami a klobouky i když já bych nikomu nechtěl upírat ani je (ale ani nevím, zda se někde prodávají).

Taky je rozdíl mezi tím jestli je něco módní doplněk, nebo jestli je to spíš nadčasová záležitost. A klobouk imho rozhodně nepatří jen k dočasným módním výstřelkům.

A pokud už bych si měl mermomocí vybrat v čem člověk v kabátu vypadá víc jako trotl - jestli v čepici (v kulichu), nebo v klobouku, tak bych tedy neváhal ani vteřinu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam