• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: Třeba teď nemám dokonce ani košili! A co hůř, mám kostkovaný kalhoty!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BOBASH: nechapu jak muzes sedet v kresle doma a nemit na sobe kravatu, takovyhle lidi by se meli zavirat za nedostatek vkusu, ja siberu oblek i v noci kdyz jdu na hajzl...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MESTREY: Pro kancelářskou krysu, která v obleku tráví 10 hodin denně, možná. Já oblek při práci nenosím, na sezení v křesle u počítače mi plně vyhovuje župan, pyžamo nebo tričko na doma :))
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    BOBASH: to je technické minimum, pokud nechceš koncem týdne "vonět" v tom, co nosíš už od pondělí...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    LEMINF: wut_
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    Jinak ve Van Graaf jsou už dost dlouho slevy i na obleky, např. 100 % střižní vlna i od 2000,-
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: No mě tedy ani nijak v šatníku nechybí. I kdybych je shledal pohodlnými, stejně bych je měl tak maximálně na doma, ven bych v nich nechodil - je to mimo to co běžně nosím.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Dlouho jsem to měl úplně stejně... Ale před cca 2 lety jsem sehnal jedny fakt úžasné, měkké, pohodlné... První džíny snad po 15 letech...
    Byla to značka Camel Active, stály asi 2k, ale super...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    LEMINF: Ano chodí. Nikdy jsem nepochopil jejich oblibu, protože mě přišli nepohodlné.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Tak jsem se to konečně naučil jakž takž uvázat bez návodu poblíž a mám jeden další postřeh - důležité je použít kavatu z tlustší látky, zkoušel jsem to s jednou z tenkého hedvábí a funguje to...

Nicméně když jsem se nadšen chlubil spolubydlícímu, že jsem se naučil nový uzel, tak se na mne podíval se slovy "Yeah, Trinity, I know that, I can show you some similar knots" - takže teď se začínám učit uzel, který nemá 3 jako trinity, ale hned 5 ploch... O víkendu snad vyrobím nějaké fotky všeho...
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    chodi sem nekdo kdo dziny nenosi ? :))
    MARI
    MARI --- ---
    NEXIOS: tak nějaká větší taška přes rameno, která nebude působit přitepleně...?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ENDRUE: V džínách v takové té kapsičce v pravé kapse..
    Jinak buď pravá kapsa kalhot, pravá kapsa vestičky, nebo menší levá vnitřní kapsa saka - podle okolností...

V sportovním oblečení všude možně... :)

NEXIOS: Něco takovéhleho mám doma, zbylo mi to loni po vánočním balíčku deodorantu a sprcháčů AXE, sice s logem ale decentní...
    Nicméně zatím jsem s tím nikde nebyl. Ač větší - tak 10' tablet by se tam možná vešel - neposkytuje dost rezervního prostoru - do mé oblíbené kožené tašky přes rameno se bezproblémově vejde pecen šumavy, 2-3 lahve vína,......aniž by to na ní bylo vidět... A co je vůbec nejhorší, nemá žádné přihrádky...
    NEXIOS
    NEXIOS --- ---
    Jop, kabelky.

Právě reším problém, kde tahat peněženku, klíče, mobil + nějakej ten zbytkovej bordel (papírový kapesníky, zapalovač, sluchátka.) Nějak je toho moc a nevim, jestli naducany vsechny kapsy u saka/kalhot, je nejaky reseni. Zkousel jsem wristbag, ale prislo mi to dost neprakticky, bo ma člověk pořád jednu ruku vyřazenou. Tak právě zkoumám možnosti, jak to lidi řešej.
    PHULE
    PHULE --- ---
    FEMUR: byly to tkanicky, podvazat spodni dve a uz to drzi tak jak ma:DD takova prkotina a jak me to dlouho stvalo:D
    PHULE
    PHULE --- ---
    ENDRUE: prava kapsa, mam na nej special udelanou kapsu aby nevypadaval:)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    BROTHER: jj, materiály maj velice dobrý. Nabídku u nás nemám zkouklou. Nakupuju to spíš v Anglii, kde by ten výběr měl být snad kompletní.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KANAREK1: priznam se, ze od bs jedu hlavne kosile, uz jsem jim vernej asi od roku 98 a dal bych za ne ruku do ohne, nektery jsou doslova neznicitelny, ostatni sortiment nejak moc nemohu posoudit, protoze nabidka tady byla vzdycky celkem zoufala, ikdyz ted jsem koukal, ze je snad ve slovaci bs shop, jeste se mi libej nejaky svetry a pola, vsechno taky ne...

JAKE_UP: nic si z toho nedelej, nemuzes chapat vsechno... :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Co se týče toho Bena Shermana, tak jsem něco nepochopil? Vždyť ty hadry jsou hrozný.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    NEXIOS: myslis kabelky?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NEXIOS: K zblití.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam