• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Tomu se říká pech: Objevil jsem v jednom malém, tak trochu outletovém, obchůdku krásný, pohodlný a neskonale příjemný šedý oblek Armani, z úžasně zpracované 100% vlny... Za necelé 3 tisícovky...
    Jenže mi byl o něco větší v ramenou (to, že by v pase mohl být užší, už byl jen detail) - Tak teď už hodinu řeším, jestli si nenajít posilku a přes léto se tam nezavřít... :(
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    když už tu proběhlo to žehlení, tak ať to tu je...
    TM Lewin How To Iron A Shirt - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yK6iQj-I_0w

LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    T_Y_L: nedavno sem videl kurz "jak spravne fotit mobilnim telefonem", spocivalo to vtom, ze ti poradej jak si stoupnout a jakou aplikaci si koupit...
    Stalo to litr a koupilo si to 200 dementu.. neuveritelny :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FIONOR: No jasně, jako plno dalších věcí - ale kurz s názvem jak "nebýt loser i když maminka a tatínek něco zanedbali" by asi neměl takovou šanci nalákat nějaké účastníky a chudáci znalec života a jeho zákonitostí, znalec žen a ten co nepapouškuje bestsellery by se museli jít živit něčím normálním :-))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    je to fascinujici, predevsim medailonky clenu "tymu"
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FEMUR: To vypadá, že si někdo další všiml jak magické slovo "gentleman" magicky otevírá mužské peněženky. Zaplatit 3 600 Kč za kurz jak žehlit košile a zašívat knoflíky to chce kus skutečného "gentlemanství" :-)))
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: by mě zajímalo, jestli aspoň ví, za kterej konec se držej ty věci co ležej vedle něj...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    klasickej beckham no

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Jedna z mála výhod krátkých vlasů - lze je "beztrestně" umývat jen 1x týdně/měsíčně :-D :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LOL, jak je disproporční!
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    LLGHOSTLL: tak nějak tu hlavu nosim. Jen ne nagelovanou, ale fouknu to (ono, když se člověk dva tejdny nemeje, tak to lepí samo)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    např:
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    nebo:
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: nééé já jsem na tvé straně :)) Dělám si z toho legraci.
    Mám dojem, že je to teď móda. Prostě obdobnej účes, potetovaný ruce a nejlépe ještě plnovous (nedávno v Lyonu jsem vlezl do klubu a všichni páni takto (cca 20ks). Nevim co budou dělat až se změní móda tetovaní zase na ostnatej drát přes biceps :)) Neříkám, že výše popsané podle mě nevypadá dobře, i když sám to až takto nepraktikuji. Kdybych uměl hledat na internetech, tak sem naházim nějaký fotky k tématu, ale bohužel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam