• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    nevím, zda to tady patří, ale dlouho jsem hledal nějaké pěkné, hnědé, kožené botky a našel jsem u Ecco, tak doporučuji.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    T_Y_L, BEEBLEBROX: super, díky
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AUDIAC: Ve Šťerboholech v Park Avenue byla před pár týdny nějaká akce (nevím, jestli jí ještě mají) - 2 za 700 (plus nějaké další slevy asi 10, nebo 20%). V Tie Rack jsou cenově někde kolem 150 (když je nějaká akce) - 350, a výběr mají docela velký.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Kde sháníte kapesníčky do saka? upřímně se mi nechce dávat v Le Premier šest set za čtvereček látky 20x20 a v HM mají akorát dva vzory, navíc barevně velmi podobný. no a v Zara snad ani nevědí, co to je :)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KOUDY: :)
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    je chladno...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    tetování skrývat či nikoli?

T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FINSON: Co se tvého dotazu na klobouk týče, tak já mám pozitivní zkušenosti s Tonakem. Zatím jsem jim zůstal po zkoušení různých klobouků věrný a zůstanu i nadále. Na to jaký typ vybrat tu před časem proběhl tento link: http://artofmanliness.com/2008/05/28/the-perfect-hat-for-your-ugly-mug/
    Ale chce to jít a vyzkoušet.

Čepici nenosím, protože vždy, když jdu ven, mám nějaké sako a tedy i klobouk. Ale pokud člověk nemá dlouhé vlasy, tak bych se také přimlouval za flat cap.
    Tady je třeba vidět, jak to funguje právě jenom s košilí:
    Outfit - bekovka - Forever 21, košile - Express, kalhoty - Betabrand - Módnípeklo.cz
    http://www.modnipeklo.cz/inspirace/162/

Případně další varianta je baret. BTW barety i bekovky má i Tonak, ale nikdy jsem nezkoušel tak nevím v jakém provedení.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIBAN, KANAREK1, MAGUMI: OK, děkuji!
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    FINSON: Flat cap.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    FINSON: už se to tu řešilo. Mám dojem, že si můžeš koupit vlastně cokoli.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    FINSON: obavam se, ze nereagujeme, protoze cepice ani nic podobneho, pokud neni fakt kosa nenosime :(
    FINSON
    FINSON --- ---
    Vážení, opravdu jsem se zeptal tak blbě? Co stylového nosíte na hlavě vy? Já na ni prostě většinu času něco potřebuju :-( Pokud vám to přijde jako trollení, tak se omlouvám, jsem v tomhle směru prostě buran.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam