• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Mno je fakt, že v kombinaci s dvouřadým oblekem a kravatou to vypadá dost obludně... A nelogicky - dole skoro bz krytí, nahoře nabalený jak na severní točnu...??

Jinak tam je zase jedna věc, kterou nemám rád já - obří náramkové hodinky s tisíci a jednou funkcí až na jednu - snadno odčitatelný čas...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    COMODOR_FALKON: ja vim ze se tam prave nenosej...nesnasim tuhle modu kdy mas oblek..do toho boat shoes a zadny ponozky..k tomu jeste u obleku kratky kalhoty aby vyniklo ze fakt zadny ponozky nemas..:)

ZEWL
    ZEWL --- ---
    Boat shoes zasadne bez ponozek,.. poradne vyvetrat, pouzit nejakej spray do bot a vydrzi nekolik let / boty i nohy
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BLEVAJZZ: To jsou ty modré mokasíny z Marks&Spencer co se mi líbily... :-D Modrá semišová kůže, černá gumová podrážka...

KOUDY: Do mokasín a boat-shoes se ponožky obecně nenosí... Maximálně k obleku nebo hodně formálním kalhotám a i pak je diskutabilní, zda bílé, s barevnými vzory, nebo mírně tmavší než kalhoty... Tam je ale na zvážení, jestli jít ještě v mokasínech, nebo už ve společenské obuvi - přestože mokasíny jsou OK, spousta lidí bude asi divně zírat...
    O neviditelných ponožkách jsem zatím neslyšel...

NASTY
    NASTY --- ---
    KOUDY: Jo. Já mám boat shoes a nosím do nich "neviditelné" ponožky. Ovšem vypadají na nohách hrozně eklózně. Na návštěvu k někomu cizímu bych si je nezval. :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jo?..to se musim mrknout nekde.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KOUDY: NAvíc existují "neviditelné" ponožky do tohoto druhu obuvi. Mě to příjde v pohodě.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    KOUDY: italie tak poslednich 40 let.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLEVAJZZ: nesnasim tyhle boty..jeste bez ponozek..co to je zas za letni dementni jachtmodu
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    KANAREK1: jasně, taky se mi líbí, když jde malej špunt třeba na svatbu a vyfiknou ho. ale tohle je obávám se klučičí light verze honeyboo...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    AUDIAC: no na malé americké holčičky co jsou předělány na modelky psychopatickými obézními maminkamy myslím nemá nic. Toto je pak v pohodě :)
    Kdysi jsem sem dával takovýho malýho špunta, kterého dobře oblékli. Jde to i se stylem
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BLEVAJZZ: bohužel se obávám, že to je myšleno vážně. občas zůstává rozum stát, co jsou ti rodiče za magory. tohle je ještě relativně v pohodě...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FIONOR: tak ono to myslím si není myšleno na vážno... spíš je to jen kvůli fotce...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    chudak dite.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    V M&S maji od vcerejska slevy az 50% na vybrane produkty, tyka se i obleku! :) ja bych si vybral, ale uz mam nakoupeno :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BOBASH: Tak "klasické" oblekové sako F&F je většinou z igeli...ee...polyesteru...
    Ale nakonec jsem koupil 100% len podšitý 100% PES v H&M za 750... (a krásnou tyrkysovou košili z lehké nadýchané bavlny k tomu)
    Trochu mne zklamal M&S, kde nic moc střihy, i na vrchu míchané s PES a za 3k.. Ale mají tam pěkné modré(!) mokasíny s pevnou, leč gumovou (tichou) podrážkou za 12xx...
    Asi do nich půjdu příští měsíc po výplatě...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Pánové, řeším vohoz na dnešní koncert do Rudoflina. Je to sice Rudolfinum (takže oblek), ale je to Bobby McFerrin a venku je tak 451 stupňů Fahrenheiita (takže kraťasy a polo). Takže co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam