• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Já nevím. Raději bych ti doporučil, ať sebereš odvahu a vyzkoušíš to. Zrovna ASOS je na osmělení jako dělaný. Zboží často levné, poštovné zdarma a se zásilkou ti příjde samolepka se zpáteční adresou. Tu při případném vracení zboží nalepšíš na balík a odneseš na poštu.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NASTY: tyhle jsou pěkné. Kde něco podobného koupím u nás? V Ostravě? :) Nemám odvahu kupovat boty z netu.
    NASTY
    NASTY --- ---
    COMODOR_FALKON: Já beru UK7, což je velikost kterou si kupuju snad vždy (boty na trek, sportovní boty mizuno a adidas) a vždy mi sedí. Takže jsou, minimálně ty UK7, v souladu s běžnými velikostmi. Mám z té jejich privátní značky troje.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NASTY: Vypadají fakt pěkně... Jak je to s velikostí...? Ta tabulka, co tam mají, je dost zvláštní...
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Mrkni se po derby shoes. Já mám na běžný nošení tyhle z ASOSu. Kvalita vzhledem k ceně velmi OK (což u ASOSu není vždy pravda).

Do těch brogue od Zary bych nešel. Teda ty černé to ještě relativně skryjí, ale na tom zdobení je hrozně poznat že není úplně kvalitní. Když už brogue, ať to má nějakou úroveň.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: tyjo tak to já jsem docela v pohodě s nima. mám asi 5 košil, 4 kalhoty, nějaký svetry a kdo ví co ještě a akorát se mi rozpáraly jedny kaťata. jo a trenky moc nevydržely... ale jinak celkem drží všechno.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: Jo, to je fakt, jako bezplatná půjčovna funguje ZARA celkem dobře... :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: cca 4 měsíce nazpět a v pohodě. je teda fakt, že je nenosím denně... jinak já se Zarou nikdy neměl moc problémy a když už se naskytly, tak bez reklamace bez řečí.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: co znamná "nedávno"..? Nevypadají špatně, ale měl bych trochu obavy ze "ZARA Quality" effektu...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: já jsem si nedávno pořídil tyhle a jdou v pohodě nosit prakticky ke všemu:

jinak plátěnky Vans ftw, ty tahám prakticky pořád ;)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: teda "tip". :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím typ na pánské boty.. Něco ležérního, ne zrovna nutně gentleman style :)
    asi takhle: chci je ke skinny kalhotám, nosit do hospod (pajzlů) a na koncerty.
    Rád nosím kožené boty (třeba tyhle moje botky mám strašně rád [ MARTIK @ Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style) ] ) , ale není to podmínka. Možná naopak bych po letech zkusil zase něco teniskového, ale nechci zas úplně něco puberťáckýho typu adidas.. Kotníkové by mohly být fajn.
    co myslíte?
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    Byl sem vcera po dlouhy dobe kouknout do van graafu a opravdu se to tak strasne zhorsilo oproti minulymu roku nebo sem chytnul jen nejakou blbou vlnu?
    80% neznackovy nekvalitni hadry (vlastni brandovana china) a 20% predrazeny 2-3 roky stary kolekce?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    A konkrétně mám tento plstěný v černé barvě a druhý je takovýto "papírový" - akorát tedy já mám béžovou barvu
    Původně jsem uvažoval i o fedorách, které sice hezky zaoblují hrany mého obličeje, ale dělají mi svojí výškou z hlavy vertikální šišoid...

Jinak dnes jsem do práce nakráčel v béžových chinoskách se světle hnědým páskem, tyrkysové košili, pískovém lněném sáčku a hnědých botách (včera vyběhaných po M&S) - a bylo zajímavé sledovat reakce kolegyň... Jedna, věčně zamračená, dokonce s úsměvem přešla celou halu, aby mi řekla, že mi to "dneska vážně sluší" - kdyby pocit blaženosti nadnášel, mlátím se hlavou o strop kupole... :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MISMAS: Na Václaváku... ;)
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    COMODOR_FALKON: V Tonaku kde?:)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Tak jsem dnes byl v Tonaku... Akorát jsem trefil první den 20% slev...
    A nakonec místo jednoho klobouku mám dva... Moje první dva klobouky... :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    K těm ponožkám neponožkám do boat shoes bych ještě chtěl říct, že v tomto imho neexistuje žádné závazné pravidlo či úzus, kterého by se měl člověk držet. Obojí je v pořádku. Ani jedna z možností z nás neudělá o nic větší či menší gentlemany.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FIONOR: Tuhle potíž jsem měl taky, až se pak ke mně náhodou dostaly sandále, které mají jak pásky, tak stélku z kůže... Sice jsou už na stélce dost popraskané, ale dokud drží pohromadě....nové se mi zatím nepovedlo získat..

T_Y_L: To bude asi právě ten rozdíl mezi košilí s vestičkou (tedy relativně nijak neomezujícím oblečením a poněkud restriktivním úplným oblekem s těžkou šálou kolem krku... :-D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FIONOR: spray nebo krém nebo pudr nefunguje?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Rodicove opatrovnici stylista dela z ditete cvicenou opicku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam