• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    MARTIK: M&S?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím o tip na pražský obchod se slim košilemi, pokud možno s cenami pod 1000 Kč, ideálně letní výprodej..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PHULE: Potvrdils moji teorii, ze mokasiny jsou pro lidi, kteri jsou lini / neschopni zavazat si tkanicky :-).
    PHULE
    PHULE --- ---
    MISMAS: no ja je take nemel rad:) ale rekl jsem ze vyzkousim a ted je mam na stridacku s dalsimi dvema pary bot jako hlavni obuv:) 1. jsou lehke, vzdusne.... 2. zadne stvani s tkanickami (mozna moje uchylka ale tkanicky mne stvou:D) 3. velmi snadno se kombinuji a muzes si je vzit temer ke vsemu...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Dneska jsem taky využil slevu v Tonaku a rozšířil svojí zasobu klobouků o světle šedou fedoru. Už mám od nich 7. kousek a kdyby měli ten papírový v bílé barvě, tak bych si nejspíše odnesl i osmý.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: nene, rumunský... :)
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    myslim, ze neni nic spatnyho na modernim gentlemanovi, prece nejsme zapareny dedci.. c'mon trochu!
    jinak zitra kolekce leto - Marks and Spencer 70% slevy
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: To je bulharský bezdomovec..? :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: jde to sladit i s džínama, ale je to těžší a ta hranice mezi win-fail je velmi tenká :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    AUDIAC: jo, asi jsem to napsal do blbýho klubu. Něco jsem si zkoušel, ale podle mně to nejde dohromady. Ten druhý díl oděvu by měl být z jiného matroše, jinak je to prostě jako uniforma.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BOBASH: pokud se navlečeš do džínovýho skafandru a vezmeš si triko s Kabátama, tak jo. ale pokud to vhodně zkombinuješ, tak je to dobrej hipsta vintáž doplněk. ale asi bych tohle řešil vedle v [ men style ], tady je faux-pas cokoli bez kravaty ;)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MARTIK: já myslím, že faux-pas je džínová bunda jako taková.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ISCARIOT: a nosí se to vůbec dohromady? nebo to bude faux-pas?
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    MARTIK: videl bych to spis na kontrast, abys nevypadal, jak z nejakyho agro metalovyho klubu..

takze neco podobnyho co postujes je podle meho idealni
    http://data.whicdn.com/images/7974372/337625_large.jpg
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    dotaz: mám jeansy, lehce světlejší (ale ne světlé, boha, z prestižek jsem už vyrostl :). Chtěl bych si koupit riflovou bundu. Mám jít do barvy, která je co nejvíc podobná těm kalhotům, nebo radši jít do kontrastu a vzít něco tmavšího?
    Tyhle mně zaujaly
    http://www.asos.com/...x?iid=2926533&cid=2112&Rf-800=-1,66&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Indigo
    http://www.asos.com/...id=2926529&cid=2112&Rf-800=-1,66&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Stonewash
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISMAS: pred par lety se mi libili na jednom cizinci ktery je mel uz krasne ochozene, ze jsem si rekl ze je taky poridim a dostanu do tohoto stavu. Mam jedny ktere by tvuj nazor utvrdily. Bypadaj jak backory skorem ale barevne mi jdou hezky k jednem kratasum:) a pak hnede kozene ktere jsou univerzalnejsi a jsou adepti na poradne seslapani. Libi se mi na tom asi ta jednoduchost abych tedy nejak odpovedel na dotaz.

Kratasama se asi snazim vratit do mladi kdy se cekalo az definitivne vyrostu :))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KANAREK1: No, třeba podle mě jsou brutálně hnunsné, že bych to na nohu nedal:D
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    WHAT=wer hat andere Thema??

Dávas k nim přednost teplakum nebo já nevím kde je problém
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KANAREK1: Mokasíny a kraťasy? WHAT??
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISMAS: citim se jak na jachte? :) ke kratasum mi prijdou jako dobra vlolba kdyz nechci tenisky treba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam