• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KANAREK1: Mokasíny a kraťasy? WHAT??
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MISMAS: citim se jak na jachte? :) ke kratasum mi prijdou jako dobra vlolba kdyz nechci tenisky treba
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    PHULE: Já nevím, ale mokasíny tak strašně nemám rád, co na nich považujete za dobré, pokud jste jejich příznivci?:D rád bych to pochopil i z druhé strany:D
    PHULE
    PHULE --- ---
    MARTIK: ja jsem si na toto leto poridil tyhle, a velka spokojenost...da se to nosit i k obleku i k dzinam a do hospody:) http://www.lepremier.cz/donington-grey-suede-2843.html
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NASTY: Tak to mi žel moc nepomůže... :(
    Přestože mám větší nohu cca 10,7 inch, tak nosím běžně UK10,5 což je po evropsku někdy 45, někdy 46 - a podle té jejich tabulky v milimetrech by mi jen o fous nebyly "ASOS-UK 9"
    Což by znamenalo objednat asi velikost "ASOS-UK 10" s šancí 50:50, že správně budou "ASOS-UK 11" a budu muset boty zaslat zpět... :(
    LEMINF
    LEMINF --- ---
    Dnes v Nextu 50 % sleva ...
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Myslím, že okolo 200 Kč. Nepamatuji si to přesně.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NASTY: kolik prosím stojí cca poštovné (balík s botama) z ČR? Rád bych to zkusil.
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Já nevím. Raději bych ti doporučil, ať sebereš odvahu a vyzkoušíš to. Zrovna ASOS je na osmělení jako dělaný. Zboží často levné, poštovné zdarma a se zásilkou ti příjde samolepka se zpáteční adresou. Tu při případném vracení zboží nalepšíš na balík a odneseš na poštu.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NASTY: tyhle jsou pěkné. Kde něco podobného koupím u nás? V Ostravě? :) Nemám odvahu kupovat boty z netu.
    NASTY
    NASTY --- ---
    COMODOR_FALKON: Já beru UK7, což je velikost kterou si kupuju snad vždy (boty na trek, sportovní boty mizuno a adidas) a vždy mi sedí. Takže jsou, minimálně ty UK7, v souladu s běžnými velikostmi. Mám z té jejich privátní značky troje.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NASTY: Vypadají fakt pěkně... Jak je to s velikostí...? Ta tabulka, co tam mají, je dost zvláštní...
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Mrkni se po derby shoes. Já mám na běžný nošení tyhle z ASOSu. Kvalita vzhledem k ceně velmi OK (což u ASOSu není vždy pravda).

Do těch brogue od Zary bych nešel. Teda ty černé to ještě relativně skryjí, ale na tom zdobení je hrozně poznat že není úplně kvalitní. Když už brogue, ať to má nějakou úroveň.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: tyjo tak to já jsem docela v pohodě s nima. mám asi 5 košil, 4 kalhoty, nějaký svetry a kdo ví co ještě a akorát se mi rozpáraly jedny kaťata. jo a trenky moc nevydržely... ale jinak celkem drží všechno.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: Jo, to je fakt, jako bezplatná půjčovna funguje ZARA celkem dobře... :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: cca 4 měsíce nazpět a v pohodě. je teda fakt, že je nenosím denně... jinak já se Zarou nikdy neměl moc problémy a když už se naskytly, tak bez reklamace bez řečí.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: co znamná "nedávno"..? Nevypadají špatně, ale měl bych trochu obavy ze "ZARA Quality" effektu...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: já jsem si nedávno pořídil tyhle a jdou v pohodě nosit prakticky ke všemu:

jinak plátěnky Vans ftw, ty tahám prakticky pořád ;)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: teda "tip". :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím typ na pánské boty.. Něco ležérního, ne zrovna nutně gentleman style :)
    asi takhle: chci je ke skinny kalhotám, nosit do hospod (pajzlů) a na koncerty.
    Rád nosím kožené boty (třeba tyhle moje botky mám strašně rád [ MARTIK @ Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style) ] ) , ale není to podmínka. Možná naopak bych po letech zkusil zase něco teniskového, ale nechci zas úplně něco puberťáckýho typu adidas.. Kotníkové by mohly být fajn.
    co myslíte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam