• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    NASTY
    NASTY --- ---
    GAMATES: Moc se mi to nelíbí. Možná je to jen tou hloupou aranží. Ovšem ty džíny sepraný džíny jsou zlo za každejch okolností.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    PHULE
    PHULE --- ---
    SAMOUT: taky vysvetleni:DDD
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARTIK: TM lewin, malinko mozna priplatis, ale stoji to za to
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    jj, taky jsem teď byl docela překvapenej v berlínskym krámu, že je to trochu někde jinde. hlavně mi přijde, že za poslední rok-dva šla cena poměrně dost nahoru.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak co se tyce zary tak velkej trapas. vcera jsem byl v Zare v Cagliari na Sardinii / celkem prdel sveta, ani ne na hlavni nakupni tride/ a kvalita mezi zarou v CR, a tam je nesmirna. co si dovolujou u nas prodavat za ty ceny je smesny.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: ZARA, jinak TM Lewin má tuším košile za litra když koupíš 3ks
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    MARTIK: M&S?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím o tip na pražský obchod se slim košilemi, pokud možno s cenami pod 1000 Kč, ideálně letní výprodej..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PHULE: Potvrdils moji teorii, ze mokasiny jsou pro lidi, kteri jsou lini / neschopni zavazat si tkanicky :-).
    PHULE
    PHULE --- ---
    MISMAS: no ja je take nemel rad:) ale rekl jsem ze vyzkousim a ted je mam na stridacku s dalsimi dvema pary bot jako hlavni obuv:) 1. jsou lehke, vzdusne.... 2. zadne stvani s tkanickami (mozna moje uchylka ale tkanicky mne stvou:D) 3. velmi snadno se kombinuji a muzes si je vzit temer ke vsemu...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Dneska jsem taky využil slevu v Tonaku a rozšířil svojí zasobu klobouků o světle šedou fedoru. Už mám od nich 7. kousek a kdyby měli ten papírový v bílé barvě, tak bych si nejspíše odnesl i osmý.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    COMODOR_FALKON: nene, rumunský... :)
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    myslim, ze neni nic spatnyho na modernim gentlemanovi, prece nejsme zapareny dedci.. c'mon trochu!
    jinak zitra kolekce leto - Marks and Spencer 70% slevy
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AUDIAC: To je bulharský bezdomovec..? :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: jde to sladit i s džínama, ale je to těžší a ta hranice mezi win-fail je velmi tenká :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    AUDIAC: jo, asi jsem to napsal do blbýho klubu. Něco jsem si zkoušel, ale podle mně to nejde dohromady. Ten druhý díl oděvu by měl být z jiného matroše, jinak je to prostě jako uniforma.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BOBASH: pokud se navlečeš do džínovýho skafandru a vezmeš si triko s Kabátama, tak jo. ale pokud to vhodně zkombinuješ, tak je to dobrej hipsta vintáž doplněk. ale asi bych tohle řešil vedle v [ men style ], tady je faux-pas cokoli bez kravaty ;)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MARTIK: já myslím, že faux-pas je džínová bunda jako taková.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ISCARIOT: a nosí se to vůbec dohromady? nebo to bude faux-pas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam