• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Byla to bitka na celé pískoviště, ale nakonec to děti vzdaly a jejich vůdce o brejle z Disneylandu přišel. Dosud neznámý pachatel pak (v důsledku boje notně neupraven) opustil dětské hřiště...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    BEEBLEBROX: o to řasení mi šlo především, nevím, co si o tom myslet....náhodný objev....
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    co vy na to?

NASTY
    NASTY --- ---
    GAMATES: Moc se mi to nelíbí. Možná je to jen tou hloupou aranží. Ovšem ty džíny sepraný džíny jsou zlo za každejch okolností.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Pardon za OT, ale nešlo odolat... Tak jen odkazem: Gentleman's guide to amputation
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    RIMRR
    RIMRR --- ---
    zkusím nástřel.. rád bych v Paříži mrknul na fajn košile/kravaty.. nějaké doporučení na konkr. obchod?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    PHULE
    PHULE --- ---
    SAMOUT: taky vysvetleni:DDD
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARTIK: TM lewin, malinko mozna priplatis, ale stoji to za to
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    jj, taky jsem teď byl docela překvapenej v berlínskym krámu, že je to trochu někde jinde. hlavně mi přijde, že za poslední rok-dva šla cena poměrně dost nahoru.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak co se tyce zary tak velkej trapas. vcera jsem byl v Zare v Cagliari na Sardinii / celkem prdel sveta, ani ne na hlavni nakupni tride/ a kvalita mezi zarou v CR, a tam je nesmirna. co si dovolujou u nas prodavat za ty ceny je smesny.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MARTIK: ZARA, jinak TM Lewin má tuším košile za litra když koupíš 3ks
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    MARTIK: M&S?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosím o tip na pražský obchod se slim košilemi, pokud možno s cenami pod 1000 Kč, ideálně letní výprodej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam