• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MISMAS: tak jasné, protože pak to zavání tím DIY řešením - ustřihneme kousek kravaty a máme kapesníček ze stejné látky.
    Občas zapnu Moravce a ten má ten kapesníček snad pokaždé výrazně jiných odstínů, než jakou má košili a kravatu. Ale možná se pletu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MISMAS: No vzdyt to pisu.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak dle toho, co vím já, by se měl kapesníček primárně ladit s košilí...a samozřejmě musí sedět i ke kravatě/motýlku....ale údajně je velké peklo mít kapesníček ze stejné látky jako je kravata:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MARTIK: Ladit s kravatou samozrejme ma (jakoz i s kosili, sakem a zbytkem odevu), coz vsak v zadnem pripade neznamena, ze by mel byt ve stejne barva/provedeni jako kravata (takove ty sety kravata + kapesnicek ze stejne latky jsou fail).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KOUDY: jak je to s tím kapesníčkem? Nosí se i na formální, pracovní příležitosti? A jaká by měla být barva? Ladit s kravatou? Včera jsem si koupil černý sako a dostal jsem jako bonus právě kapesníček, který má na sobě asi 20 odstínů barev, tak nevím, jestli to nosit :)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Pokud bych si zase mohl udělat reklamu, tak prodávám pánský vlněný svetr od Bena Shermana, kdyby měl někdo zájem: http://aukro.cz/pansky-vlneny-svetr-ben-sherman-i3742404974.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NEXIOS: z Bershky mam pár svetrů, triček a kalhoty a vypadá to, že to celkem drží... tak snad i tohle by mohlo být celkem v pohodě.
    NEXIOS
    NEXIOS --- ---
    WATTEVILLE:
    VDFLAT: Mám taky jeden, kupovanej v Praze, a nemůžu si ho vynachválit. Sice slouží zatím jen dva roky, ale jako novej, hřeje exkluzivně a vypadá snad ještě lépe, než hřeje. http://www.tmlewin.cz/...tore/Sites-tmlczh-Site/cs_CZ/Product-Show?pid=48803&start=7&cgid=Mens-Coats

Jen ta cena no, původní tazatel psal něco o 4 tisících. To se ovšem nedá o 100% vlně vůbec uvažovat. Slyšel jsem něco o Bershce ( http://www.bershka.com/...oats%2Band%2BJackets#all:true,page:1,cat:0,price:0:4499,special,size,color ) , ovšem nemám zkušenost. Ale za ty prachy mi to teoreticky nepříjde jako zas tak špatnej kompromis - většinou navrchu alespoň kolem 60% údajné vlny a podšitý klasickým polystyrénem.
    NASTY
    NASTY --- ---
    AUDIAC: Já měl s P&C problém v tom, že se snažej bejt občas moc hógo fógo a navíc ekl stylem. Například blbejskavý pánský trička Versace za pět litrů mě jednou doslova vyhnaly ven z obchodu. Dnes už ale vím do kterých zákoutí se nedívat a užívám si jinak vcelku dobrý sortiment.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    WATTEVILLE: Mam od nich zimni vlnenej kabat a muzu jen doporucit. Ale teda kupoval jsem v UK, tak snad sem nevozi beckovou kvalitu.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KANAREK1: Přesně - a my hybridi ostrouháme!:D
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WATTEVILLE: kamara di taam koupil zimni vlnenej a moc pekny. ceny nevim
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAGASAWA: jasně. V zásadě žádný problém dokud nezačnou osahávat (ale člověk si může říct, že alespoň někdo o něj má zájem :D).
    Zara je kapitola sama o sobě. Přístup povýšený, jak když dáš vrátnému klíče, všude rusové a navíc šité pro malé Španěly (moje postava tam nemá na nic nárok :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam