COMODOR_FALKON:
Ale důležité je to, že kdykoliv nějaké pravidlo poruším, tak vím co a proč jsem porušil a dávám si, v rámci souladu se svojí osobností, záležet na tom, aby to i pak vypadalo elegantně, nebo alespoň stylově...
XXXXXXXXX
versusmoje " takze vsechno desne strojeny..."
XXXXXXXXX
Háček tkví v tom, co je "elegantně pohodlné" a co už "děsně strojené"....
Což je jednak dáno individuálním přístupem, druhak materiály.
XXXXXXX
pokud uvazujes nad tim ze porusujes pravidla, vis jake a proc, a davas si v souladu se svou osobnosti etc etc a pak hovoris o materialech etc a pak to doprovids temahle videama kasparu, co vybrali kostymernu studia barrandov, tak je to overkill a strojeny:)
ja jsem priznivec nenucene elegance, nez "full blown in your face i know the trends and because i know the trends I cross them" pristupu, coz je proste overkill jako prase:) cimz jen rikam ze je to strojene:) ne ze je to neco spatneho.:) kazdemu co mu sedne a vyhovuje. ale prosimte nesnaz se tady po ty apologetice kosil jako spodniho pradla me presvedcovat o tom, ze to nemas strojeny:)
ona totiz vrcholna elegance tkvi v schopnosti na sebe vzit veci sladene a pekne tak nejak automaticky, na zaklade vkusu a vrchol je v detailech. oblikat se dle youtube videi a de facto kopirovat danej styl od motylku pres strih, podle tooh co frci. to proste neni nedbala elegance ale STROJENOST:)
a ted koncim, nechtel jsem se do tohohle flamu zapojovat.. mimochodem na oxford a regent street maj naprosto kriminalni slevy na obleky, saka a kabaty.