• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    někdo holt potřeboval bejt zajímavej na internetech. už jen ten nadpis je vzhledem k obsahu úplně mimo - nakupujete v háemku? vykašlete se na to a jděte si koupit frak za 80 klacků! logic not found...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ABRAHAM: A pro zavazadlo k Simovi, abys nebyl za "slusne oblecenou socku" (WTF??)

Z toho clanku cosi pachne..
    Tak, jako dobre ulezela mrtvola zadusena dobre ulezelymi syrecky, z toho zavani snobismus...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    COMODOR_FALKON: Ono je to cely ustreleny. Z toho clanku mam pocit, ze abych byl hezky oblecen, musim mit haldu penez a cupitat do techto obchodu. Tak hura vsichni pro boty k Zacharisovi :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ABRAHAM: Mne trochu irituje uz nazev toho clanku - pokud libovolny kram funguje jako zdroj uniforem (a navic to je poznat), pak je vzdy chyba na strane nositele, ktery neumi kombinovat obleceni podle sebe sameho...

Takovemu cloveku nepomuze zmena dodavatele - jen tim zmeni typ uniformy...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    G.cz » 16 útočišť pro muže, které už uniformy z H&M nebaví
    http://g.cz/16-utocist-pro-muze-ktere-uz-uniformy-z-hm-nebavi/
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    PODFUCK: "Vlněná s trochou lycry.." to je popis, jak kdyz se zensky zeptas, co to bylo za auto a ona ti rekne ze cerveny... :))
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PODFUCK: Aspon pro ilustraci - ten oblek za 10k zahrnuje co vsechno (predevsim o jakou jde latku + jake vsechny sluzby-upravy jsou v teto cene)?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ABRAHAM: Presne z tohodle duvodu jsem tam nenapsal, ze se mate odkazovat na Podfuck ;)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    PODFUCK: Neni to nejakej podfuk? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: ty nejošoupanější mi po 2-3 letech mohou konkurovat fivefingers, ale stále drží jak židovská víra ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAVARA: to mi taky říkali, že musím mít víc párů a střídat je, takže po tom co mi jeden pár vydržel půl roku, tak dva páry vydržely rok :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: podrážka skutečně jeví známky většího opotřebení než kdysi baťovky, nicméně boty samy vydržely několik let (nastřídačku), což baťovky ani náhodou... a CA už nesplňují "do 2000"
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NAVARA: se Seiblem musím hodně nesouhlasit. Jelikož mám hodně velikou nohu a on je jeden z mála, který dělá mou velikost a navíc něco co nevypadá jak pro franklsteinovo monstrum, tak jsem od něj dřív hodně kupoval. Podrážka prošlapaná za půl roku nebo se za podpatkem zlomila. Prostě kšunty. Mamka od něj kupovala také v normálních velikostech a také nespokojenost co se týká kvality zpracování. Přesedlal jsem na camel active což je o něco málo lepší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    UMIAKI: však oblek je taktéž každodenními montérkami, o smokingu nepsal
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Jsou všechny baňaté a neelegantní. Jsou to boty do města na každý den, ale rozhodně ne k obleku.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    UMIAKI: nerad Seibela?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SITH: jsem celkem spokojen s Josef Seibel (např. http://www.boty-obuv.cz/zbozi/panska-obuv/polobotky/josef-seibel-polobotka-1828 , nutno zadat filtr), byť teda preferuji černé
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Jo, jasně ti vydělí ty hnusné a můžeš se pak soustředit na ty ostatní...
    FINSON
    FINSON --- ---
    T_Y_L: 100% souhlas, proto jsem M&S uvedl na prvním místě :-)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    FINSON: Imho ten Marks & spencer je, při řekněme obdobné ceně jako Baťa, lepší kvalita (alespoň tolik moje osobní zkušenost s těmito značkami) a podstatně lepší vzhled. Když člověk vychytá nějakou slevu tak si myslím poměr cena výkon docela dobrý (rozhodně na rychlé doplnění botníku, když člověk zrovna nechce jít do nějaké střední, nebo vyšší třídy).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam