• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    k věčně rozepnutému spodnímu knoflíku u saka. Mám problém s tím, že se mi zdá, že pokud zapnu spodní, tak to dělá lepší postavu než když horní. U zapnutého horního knoflíku mi to připadá vše takové rozházené. Připadá mi to tak u téměř každého saka, která jsem zkoušel/měl a to do mě cpali, že mi to i správně sedí. Máte někdo podobné pocity?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    podívejte se na Jistě pane ministře, tam zapínají a rozepínají, jak se hýbou :))
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GEGE: fuuu, tohle je už dost ležérní varianta...podle situace a když bych už šel bez kravaty, tak bych ho asi nutně nezapínal....
    GEGE
    GEGE --- ---
    MISMAS: jasny. kdybys mel na sobe ale kompletni jednorady oblek bez kravaty, zapnul by sis ho nebo ne?
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GEGE: taky záleží jaký typ saka, ne? S knoflíkama do dvou řad se nerozepíná nikdy na 100% :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    jen nevim, jak je to, pokud ma clovek kravatu. nekdo mi kdysi rikal, ze pokud jsem bez kravaty, nemel bych sako nikdy zapinat. jaky je vas nazor?
    GEGE
    GEGE --- ---
    MISMAS: ted nemuzu najit svoji etiketu od Spacka, ikdyz uz je par let stara, takze se toho mohlo dost zmenit, ale treba tohle je nazor muzivcesku.cz:

"Pamatujte: Ve stoje je jednořadé sako zapnuté, v sedě rozepnuté. Postupně se vám zapínání a rozepínání knoflíčku při změně polohy naprosto zautomatizuje." s tou automatizaci souhlasim - ani na to nemyslim a udelam to.

Jak že se to vlastně zapíná?! | Muži v Česku
    http://www.muzivcesku.cz/jak-ze-se-to-vlastne-zapina
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    GEGE: Sako by se ve společnosti (prakticky jakékoliv) rozepínat nemělo....můžeš si to dovolit v kanclu, ale když se někdo přižene, okamžitě zapínáš...pokud se nemýlím, hm?:)

příjde mi, že je v tom pan trošku napreslý :D
    GEGE
    GEGE --- ---
    KOUDY: dobry, jen mi neprijde normalni, ze si nerozpne to sako :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    odkdy se van graaf preorientoval na rusky mluvici spoluobcany a lidi kteri se nevyznaji v obleceni/znackach?
    dneska sem tam byl kouknout a prodavat bullshit z ciny za 9usd za 6 999kc (po sleve) je proste masakr :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    A jen tak mimochodem, několik chinos teď ve slevě za litr. http://www.lepremier.cz/kalhoty-chinos/
    GEGE
    GEGE --- ---
    FIONOR:. zajdi si Cartoonu, tam si správný správný střih určitě vybereš a mají skvělou obsluhu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FARFELOO: Njn... každej jsme jinej. Já mám 32 slim fit a 33 regular, ty slimy jsem chtěl trochu na tělo tak jsou na tělo aniž by mě škrtily, parádně jak mají být, ty o číslo větší regular jsem chtěl volnější, aby se na mě víc krabatily, a tak jsou volnější a parádně se na mě krabatí a oboje to vypadá dobře... Gramáž oboje 13 oz, takže přece jenom trochu povolily, i když bych to v podstatě nepotřeboval... 18 oz už je v podstatě brnění, tam nechápu, jak se v tom lidi můžou hýbat i se správnou velikostí :-)
    Ale jak píšu, ty jejich střihy mi sedí. Co máš ty za velikost?

Jinak původně jsem právě chtěl připsat upozornění, že jde o raw denim, což taky není pro každého jeansům fandícího gentlemana.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FINSON: Gustin jsou fajn.. ale mám problém s velikostma. první byly příliš těsný. Jsem na Raw denim zvyklej a už jsem několik párů odnosil, ale tohle byla síla. navíc to byl 18oz denim, nemohl jsem se hýbat. Druhý co mám tak jsou zase moc velký (teda padnou jako ulitý=jsou velký). přitom jenom číslo větší.. Ty mám teda zatím ve skříni, nevím co s něma...
    FINSON
    FINSON --- ---
    PES_HARYK: Když jinak nedáš :-)
    Gustin | Premium Menswear - Jeans, Shirts and Accessories
    https://www.weargustin.com/
    PES_HARYK
    PES_HARYK --- ---
    FINSON: A podělíš se o více informací o zmíněné manufaktuře? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam