• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    KIA: Mělo by. S kabelama ale neporadím. Od Šímy jsem měl řemínek na hodinky (byl super), řešili jsme to poštou; pan Müller mi dělal opasek a upravoval dva staré, taky super, s ním jsem jednal osobně a byl velice příjemný a vstřícný.
    KIA
    KIA --- ---
    FINSON: Pokud to bude stat za to, tak si vazne rada připlatim:) dekuju:)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KIA
    KIA --- ---
    Ahoj, pardon za vměšování, ale prijde mi, ze tady mate celkem přehled.:) Shanim tip na brašnářství, ktere by mi bylo schopné na míru/ nebo alespon trosku vyjít vstříc/ s dámským messengerem ci kabelou:) doufala bych v cenu do 5 tisíc, ale za kvalitu rada připlatim:)
    Vim akorat o brašnářství Tlustý:)
    dekuji mockrat :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    DEMONOFANARCHY: nosim normální beanie, ale až když je -15
    T_Y_L: mám takovej vylepšovací návrh - co kdyby každé konstatování typu "pokud se skoro jakkoliv slušnějí oblékneš, můžeš půšobit výstředně." doprovázela fotografie, jak takové "slušné" a výstřední oblečení vypadá? ony jsou ty rady bez kontextu docela zavádějící - pokud už sem někdo dal svojí fotografii, viděl jsem pouze historické šermíře, anachroniky nebo žongléry, což jsou lidé výstřední tím, že jsou historičtí šermíři, anachronici nebo žongléři, nikoliv tím, že by byli slušně oblečení...
    osobně chodím denně slušně oblečený a výstředně nepůsobím (byť si tak v kontextu města, kde nikdo nezná svoji velikost obleku, nehledě k tomu, že ji k rejoice kalhotám ani moc neužije, i kdyby ji znal, připadám...)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MERTLAS: Teď jsem k tomu četl komentář: "Dodržet dresscode rovná se dát najevo nějakej respekt k akci, který se účastnim. Takže se dá říct, že Sedláček si vzal tu mikinu oprávněně." :-)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: normalni beanie bez velkejch log/znacek ne?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DEMONOFANARCHY: Taky řeším.. Kulich to prostě není..:D asi vyřeším buď beranicí (posledních pár let velkej hit u holek, věřím, že se něco vkusnýho najde...) a nebo potom kšiltovka s psíma ušima.. bohužel mají všechny velký loga, takže taky žádná hitparáda...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ono je to zdání dáno tím, že pokud se skoro jakkoliv slušnějí oblékneš, můžeš půšobit výstředně.

Pokud se ti nelíbí klobouky, další důstojné možnosti jsou třeba flat cap (bekovka), nebo baret. Ale i to ti může připadat "výstřední" a "oldfashioned".

Také záleží k čemu to má být, jestli ke kabátu nebo k nějaké bundě.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Mně přávě příjde, že většina lidí je underdressed....není jakože předávání nejvyšších státních vyznamenání údálost alespoň..já nevím..na smoking?:D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Klobouk neberes v potaz proc...?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    MERTLAS: tak lidi se to nemají od koho naučit, když i hlava státu by tam byla schopna přijít v teplácích, kdyby to bylo na ní.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ten vedlle rence mel smrnc! primo elegan...
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Kryl, Bílá i padlí čeští vojáci. Zeman vyznamenal celkem 33 osobností - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...94807_domaci_jav#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Copak si myslíte o odění přítomných mužů na předávání státních vyznamenání?
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    FARFELOO, MISMAS, MISMAS:
    hele nejsem doktor/biolog, takze sorry za nespravnou formulaci..
    Vzhledem k tomu ze sem mel otravu botulinem a vsude na internetu se pise ze botulotoxin je toxickej, tak sem cerpal z techto informaci. Fakt sem nikde nenasel, ze botulotoxin je lecivo. To s tema ostatnima jedama souhlasim, jen mi botulotoxin neprisel jako zarnej priklad.

Takze pokud je to jak rikas, omlouvam se za mystifikaci, ale nemam k tomu tvymu tvrzeni zadny podklady a vychazel sem jen z informaci ke kterym sem se dostal a dostane vetsina laicky verejnosti.

Pokud mi doporucis knizku o mikrobiologii kde jsou treba tyhle jedy nebo procesy popsany, budu jedine rad :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    LUBANCZ: je pravda, že to má to "toxin" v názvu :-)
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    MISMAS: botulotoxin neni lecivo. Je to smes bakterii z Clostridium botulinum, a je prudce jedovata. Coz dokazuje nekolik zprav o "nepovedenem" liftingu kdy obeti zemreli nebo trpeli otravou krve. Neco si o tom precti http://en.wikipedia.org/wiki/Botulinum_toxin.

Samozrejme pri spravnem pomeru te nezabije ani kyanid (viz mandle), ale nevidim duvod doporucovat neco co ma vetsi pravdepodobnost poskozeni organismu (botulotoxin) nez neco co nema konkretni prukaznost poskozeni (driclor, deodorant).
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    MISMAS: nejak sem tvou odpoved nepochopil.

Uzivani kosmetickeho pripravku (driclor, deodorant) dle pravidel , ktery sice obsahuje zdravi skodlive pripravky (ackoliv nejsou neprokazane) vs. tebou doporucovany botulotoxin, ktery patri mezi nejsmrtelnejsi a nejucinnejsi jedy na planete?
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    CORNHOLIO: já s tím tedy zvláštní problémy nemám, ale můžu doporučit tuhý deodorant clinique happy for men. Velice dobrý
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    MISMAS: pises ze driclor neni zdravej a doporucis botulotoxin? :DDD

Jinak ano, driclor neni extra zdravej, ale neni to tak strasny jak strasis. Sice obsahuje 20% hexachloridu hliniteho ale jednak nemas potni zlazy jen v podpazdi ale po celym tele a druhak klasickej deodorant, obsahuje 9-12% ale pouzivas ho denne.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    CORNHOLIO: hliník a další chemický látky, který jsou v antiperspirantech obsažený, na sebe jednak vážou část potu, který by tkaninou normálně prošel, ale protože je "hustší", tak neprojde, jednak jsou kyselý a v reakci s horkou vodou nebo pracím práškem (tj. při běžném praní) spustí chemickou reakci, která vede k odbarvení/zabervení tkaniny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam