• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jj, to je ono... na první pohled mne vyděsila ta podšívka a taky že mu to divně sedí... a to jsem ještě nečetl ty komenty... už jen to, že někdo podcení takovou prezentaci a pošle na recenzi zfušovaný kousek...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L: Jj, ty kapsy jsou docela fail :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: V diskuzi pod tim a myslim ze i v diskuzi pod jejich fb odkazem na ten clanek.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SUN_VU_KUNG: Kde?
    Recenze obleku na míru od Friendly Suits | Pravý Gentleman
    http://www.pravygentleman.cz/recenze-obleku-na-miru-od-friendly-suits/
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GHOSTSTALKER: Ti někde dostali dost hrozné hodnocení za oblek ušitý na míru...
    FINSON
    FINSON --- ---
    BASIK: A ještě jak ty košile pojmenovávají! Ti teda pěkně děkuju, to bude průvan v peněžence :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Friendly Suits otevreli eshop http://shop.friendlysuits.cz
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    jinak včera jsem si byl vyzvednout nový boty, a protože jsem už dva měsíce v háji s časem, tak jsem vyzkoušel čističe bot hned vedle loake. výsledek zásadně předčil moje očekávání - sedí tam takovej mladejch chlapec, co vypadá, že se příliš snaží, ale boty vyleštil krásně za 5 minut. zvolil (pro mě) trochu blbou barvu, takže doporučuju si to ohlídat, a byl míň pečlivej než já (ale já jsem magor). vyleštěný jsou boty líp, než zvládám sám (tipuju že to je kvalitou použitých hadříků, rutinou a těma punčocháčema na konci - krémy máme stejný saphir)

takže za mě dobře utracenejch 200 korun a doporučuju zastávku při nákupech v centru
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    BASIK: super, doufám, že se jim bude dařit, dlouho na něco podobnýho sbírám odvahu... tak jim tam aspoň udělám pokusnou objednávku
    jinak, pokud by ocenili radu, tak na fotkách by bylo fajn, kdyby ten model měl správnou dýlku rukávů, košile byly líp vyžehlený a doladili na košilích pár detailů (například zůžení na zádech vypadá trochu humpolácky a ten přední díl na knoflíčky má příliš široký okraje - osobně tyhle košile nerad nosím, i když to zakrývá kravata). jinak dobrý, i pěkněj eshop a hezky napsaný, šikovný kluci, víc takovejch
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    BASIK: Díky! Ten spodní řádek je přesně ono. Teď to jen nějak rozšířit mezi ty drobné chlapy, kteří vždycky vykoupí velikosti XS...
    BASIK
    BASIK --- ---
    NEVENA: Znamej zrovna rozjel kosilovej kram - https://www.johnpaul.cz/
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zdravím, kde v Praze se dají sehnat sedící slim bílé košile velikosti XS? Díky
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    EL CUIDADO DEL CALZADO: Las hormas extensibles o pernos - THE SHOEMAKER WORLD
    http://www.theshoemakerworld.com/blog/el-cuidado-del-calzado-las-hormas-extensibles-o-pernos
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARTIK: já si třeba myslim, že mám celkem úzkou nohu, a třeba konkrétně moje ledbury od loake v F jsou poměrně úzký, naopak všechny moje grensony jsou pro mě v F velmi pohodlný... takže bych to fakt nebral moc podle nějakých měr - z mých zkušeností záleží výrobce od výrobce a taky se dá poznat pohledem na botu, tj. mnohem víc záleží na kopytu a na využitý kůži (a konstrukci podrážky) než na šířce

jinak z herringshoes jsem objednával a vracel boty, vše v pohodě, jen teda teď jsem konkrétně koukal na moje ledbury (mám hnědý, kupuju si černý) a rozdíl mezi cenou v le premier a v herringshoes je 1000 kč. konkrétně v le premier stojí o 1000 kč míň, tak to jen na okraj k těm cenám
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MARTIK: Já jsem totéž řešil u Loake - nakonec jsem našel nějakej návod, jak změřit nohu, aby to sedlo. A výsledek z 90% dobrej - pravá noha, podle který jsem měřil, je mi víceméně akorát, levá, kterou mám menší, je trochu velká. Teda, bota je velká. Ale třeba o čtvrt čísla, kdybych si to zkoušel na místě, tak si možná vyberu místo 7.5 širokejch 7.5 úzký nebo 7 široký. Naštěstí jsem kupoval chukka boots, který jsou stejně spíš na nošení v zimě s tlustou ponožkou... příště už se trefím 100% :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: prave sem tam utratil 25k kurva..dik
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MARTIK: Bota, kterou jsem chtel, se dela jen F (to jsem snad ani nevidel, aby se delala kopyta pro jednu botu ve vsech sirkach). Chce to ale znat sve velikosti u daneho vyrobce (mne treba obecne G staci ve velikosti 8, F beru vetsi).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER: jak jsi vybral šířku?
    Nabízejí tam čtyři stupně:
    E - Narrow
    F - Medium
    G - Wide
    H - Very Wide
    Nějak nenacházím podrobnější popis..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam