AHASVER: Bavíme se o obleku za více než 30k.
21k stojí nejlevnější 2-dílná varianta.... Jenže, když už bych si nechal šít oblek na míru, tak bych měl pár neskromných požadavků: + vesta (2 kapsičky, nejlépe, kam se mi eventuelně vejde phablet SG4mini, nejspíš i klopy, selfback provedení, bez stahovacích pásků) + adaptace kalhot na kšandy + ještě pár drobností, na které si momentálně nevzpomenu...
Zara je spíše půjčovna oblečení bizarních střihů a krátkého poločasu rozpadu. Obecně...
A v situaci, kdy vím že existují (možná ne zcela věhlasní a špičkoví, přesto dost dobří) krejčí kteří jsou schopni ušít pěkný oblek třeba za 10-12k + materiál, tak úplně nevidím smysl pořizovat si v Zaře, nebo někde v podobné značce pochybný oblek za pár korun, nebo "střední úroveň konfekce" za srovnatelnou cenu.
Sice ten oblek na sobě budu mít nejspíše jen párkrát do roka, přesto, nebo spíše právě proto, bych si přál, aby aspoň trochu vypadal, protože na nějaký čas to bude oblek jediný...
Na TM jsem koukal, už jenom proto, že jsem spokojený s košilema (například tou modrou saténovou ;) ), ale háček je v tom, že zhruba to co chci,
mají v UK (nutno použít IP switcher) za cca 9.400,-, zatímco
český TM Lewin za cca 16.000,- Kč, takže leda asi v Česku vybrat velikost a pak si udělat výlet do Londýna...? :-) Ve velkém letadle jsem nikdy neletěl, netuším jak fungují letištní terminály. Letenky se dají sehnat asi za 2k, nevím jak letištní taxy. Autobusem je to 17 hodin a necelé 2k, to je na mne trochu dlouhá cesta...
Nicméně tam pak mohu zapomenout na některé úpravy (výše uvedené) by default, s tím, že jen adaptace pro kšandy půjde snad dodělat dodatečně...