• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Mám. Bez problémů. Na můj vkus mi udělali málo vypasované sako, ale to bylo spíš mou nedůsledností. Jinak sedí perfektně.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SUN_VU_KUNG: BOBASH: Dva ze tří párů jdou po půl roce na reklamaci, u obou "odešla" podrážka. Na Loake koukám, ale běhám často i mimo město a bojím se jak by dopadla kožená podrážka na štěrku atd.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CABANNOS: Jen jsem to držel v ruce a přišlo mi to takový fórový... a v Le Premier mají teď docela zajímavý slevy na Loake. Zrovna mi přišel předčasnej dárek k narozeninám (Sahara Sand Suede), takže až začne jaro, dám vědět svůj pohled na odvěkou otázku životnosti semiše :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Vypadá to že půjdu do MTM obleku od Le Premier. Máte tu někdo oblek od nich? Hlavně by mě zajímalo, pokud by měl někdo nějakou negativní zkušenost.

Díky
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CABANNOS: Mám od nich dvoje boty a zatím dobré, ale nejsou ještě blízko obvyklému poločasu rozpadu. Koho znám ze svého okolí, kdo je měl, tak vždycky alespoň jednou reklamoval.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Kupujete obuv Ecco? Pokud ano, jakou máte zkušenost? Já mám buď smůlu, nebo to jsou mizerné boty.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: stopro
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já rozhodně. Očekávám jeden z filmů roku.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Pudeš na to?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Nemůžu si pomoct. Myslím, že to sem patří :)

Kingsman: The Secret Service | Official HD UK Trailer #3 | 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=Xg98Xmh1BpA
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    T_Y_L: tak jsem v M&S na václaváku našel asi 3 smokingy a všechny 75% polyester, 25% viskóza. Za cenu větší, než za kolik maj smokingy na anglickém e-shopu a které jsou 100% vlna. Tragédie.
    Ve Van Graafu měli fajn kousky, ale cenově už to bylo přes můj limit (byť poměrně dostupné, jen se mi za to nechce dát moc, když to obleču 2x za rok).
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    neznáte někdo čirou náhodou podobnej briefcase jako tenhle? vůči tomuhle traveltequ mám jedinou výhradu a to, že nemá pás přes rameno
    http://www.travelteq.com/afbeeldingen/1403004235_420.jpg

cena tak někde podobná, 12 - 18k by byl ideál
    díky
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FARFELOO: Třeba ne a třeba maj starožitné i tyhle ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tohle nevypada uplne spatne

Ostatní potřeby pro kuřáky | Pouzdra na doutníky | Pouzdro na doutníky Cohiba (na 3ks) | e-shop Doutníky a dýmky
    http://www.doutnikyadymky.cz/...y/40-2-Pouzdra-na-doutniky/5/30051-Pouzdro-na-doutniky-Cohiba-na-3ks
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MISMAS: Asi nevis, co je to Corona, ze?
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    KOUDY: Zkusil bych sehnat někde v antiku nebo na ebay stříbrné pozdro na cigarety, to by mohlo být fajn:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    panove kde koupit nejaky hezky kapesni pouzdro na velky doutniky?..nejradsi bych na 3-5 stredne dlouhejch coron
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MARTIK, SWIST: Kvůli výběru určitě václavák, jedině tam se totiž vozí rozumné obleky (tj 100 % vlna) - Savile Row Inspired nebo jak se to jmenuje - ale osobně jsem tam nic nekupoval, protože jejich střih kalhot je se mnou naprosto nekompatibilní. Jinak všude v jiných prodejnách(tedy jestli se to za poslední rok nezměnilo) jen polyester, nebo max směs. Při tom v UK maj obleky z vlny běžně, ale sem to nevozej (a ani neposílají z eshopu). Ale nevím jak to tam je konkrétně se smokingy.

Jinak smokingy měli třeba loni také v něčem co se jmenovalo "Dům módních značek", loni po vánocích když rušili prodejnu na zličíně tak se tam daly sehnat věci za rozumné ceny (nějaká značka Carl Gross) - tehdy tam měli zlevněné smokingy (sako a kalhoty) z 12 na asi 4 tis. Za tu zlevněnou cenu mi to nepřišlo špatné (ale už jsem tam nakoupil jiné věci tak jsem smoking neřešil). Vůbec nevím co a jak mají teď (mají prodejnu např. v Arkádách) ale asi by mohlo mít smysl se tam mrknout nebo tam zavolat.

A jinak výběr z několika dinner suits má i třeba taky Charles Tyrwhitt (a dá se koupit i sako a kalhoty zvlášť) v základu za podobnou cenu jako MT lewin (ale obvykle se někde povalují slevové kódy).
    SWIST
    SWIST --- ---
    MARTIK: Největší bude pravděpodobně na Václaváku - má snad 4 patra. Ale s výběrem nevím.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    A poradíte mi, který pražský M&S obchod je největší, nebo lépe - kde mají největší výběr obleků a evening dressů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam