• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: No tak uvidíme. Já jsem u nich skončil, protože jsem u jiných MTM v podobné cenové kategorii nenašel vzor látky, kterou chci. A mám pocit, že jsou na ně obecně pozitivní reference. Ale kdyby to mělo jít tímto směrem, tak bych musel hledat dál. Ono jde s tou délkou saka také o proporce jaké člověk má. Já mám delší nohy v poměru k trupu - takže je potřebuju sakem trochu opticky zkrátit a trup prodloužit - s kratším sakem bych vypadal asi dost divně.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Netlačili mě do ničeho. Je pravda, že jsem chtěl nohavice co nejužší a sako krátký, nemám rád zbytečně dlouhá, takže to dost koresponduje s tím lookbookem. Jediný, v čem nastal "konflikt", byla ta vypasovanost saka. Krejčové se kterými jsem dělal zkoušku mi tvrdily, že větší vypasování už bude deformovat klopy a nebude ladit se zbytkem střihu. Nakonec jsme se domluvili, že si ho párkrát vezmu a kdyžtak přivezu zpátky na doladění. Jenže známe to, už jsem byl líný to nějak dál řešit. Proto jsem mluvil o té mé nedůslednosti. Teď jsem ale shodil asi pět kilo a už je to dost znát a sako jim tam povezu, aby ho zúžily.

Jo a místo jedné zkoušky jsem měl zkoušky dvě - protože při první mi to dost výrazně nesedělo. Ale mně dost osciluje váha, lítá mi tak šest kilo sem a tam a na tom slim střihu je to pak už docela znát.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MARTIK: No ten lookbook se mi taky moc nelíbí. Sako mi přijde na můj vkus krátké a nejsem zastánce tak úzkých nohavic (ani na to nemám postavu) - což podle mě dělá ten efekt co popisuješ, protože . Doufám, že v tomhle budou variabilnější.

JAKE_UP: Díky za odpověď. Tlačili tě v tomhle směru do nějakého střihu (třeba co se týče šíře nohavic, délky saka atd.) nebo to nechali na tobě?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    JAKE_UP: nechceš sem hodit fotky?
    Soudě dle jejich lookbooku se mi jejich střih moc nelíbí. Tvarově to na mě působí tak, že uprostřed postavy je to moc široký a nahoře a dole úzký. Mám rád slim styl, ale z těch fotek to na mě působí tak nějak prdelatě..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: ještě bych řekl, že to jsou strašně pohodlné boty..
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    CABANNOS: mám od nich jediný boty. Mám je necelé dva roky a v obou podpatcích je už díra, ale zatím to nejde nijak poznat ani cítit (všiml jsem si toho až při mytí). Nevím, jak se to bude vyvíjet, kdy mě to začne tlačit do paty, nebo co.. Nevím ani, jestli je to na reklamaci.. (asi bych to měl zkusit).

ALE chovám se k nim fakt příšerně, jsou to moje primární boty a nosím je tak asi v 80% případů. Občas jsem v nich omylem zabloudil i do terénu.

Já bych doporučil.

ALE mé boty jsou made in slovakia. Chtěl jsem si teď v lednu ve slevách koupit další pár, ale narážel jsem jen na Ecca made in china a neměl jsem k nim takovou důvěru.. Možná to nemá vliv..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CABANNOS: Toho jsem se taky obával, a proto jsem to vyřešil jednoduše - mám oboje Loaky na gumový. Kemptony (chukka boots) v provedení waxy leather (není normálně v nabídce, ale mívají je v outletu, nebo aspoň mívali) zatím po cca půl roce nošení dělají dojem nezničitelnejch bot (taky jsou to původně vojenský boty), co ty desert boots, to se ještě uvidí.

Kompromis je pak něco jako tohle, tedy kožená podrážka s gumou vespod:
    Le Premier | Naylor Black
    https://www.lepremier.cz/naylor-black-3517

Já mám tuhle podrážku, a tý fakt neublížíš. Maximálně ochodíš podpatek (resp. já je devastuju hrozně rychle, protože šmajdám), ale výměna obou stojí v Le Premier asi tři stovky...
    Le Premier | Raccoon Black
    https://www.lepremier.cz/raccoon-black-3182
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Mám. Bez problémů. Na můj vkus mi udělali málo vypasované sako, ale to bylo spíš mou nedůsledností. Jinak sedí perfektně.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    SUN_VU_KUNG: BOBASH: Dva ze tří párů jdou po půl roce na reklamaci, u obou "odešla" podrážka. Na Loake koukám, ale běhám často i mimo město a bojím se jak by dopadla kožená podrážka na štěrku atd.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CABANNOS: Jen jsem to držel v ruce a přišlo mi to takový fórový... a v Le Premier mají teď docela zajímavý slevy na Loake. Zrovna mi přišel předčasnej dárek k narozeninám (Sahara Sand Suede), takže až začne jaro, dám vědět svůj pohled na odvěkou otázku životnosti semiše :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Vypadá to že půjdu do MTM obleku od Le Premier. Máte tu někdo oblek od nich? Hlavně by mě zajímalo, pokud by měl někdo nějakou negativní zkušenost.

Díky
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CABANNOS: Mám od nich dvoje boty a zatím dobré, ale nejsou ještě blízko obvyklému poločasu rozpadu. Koho znám ze svého okolí, kdo je měl, tak vždycky alespoň jednou reklamoval.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Kupujete obuv Ecco? Pokud ano, jakou máte zkušenost? Já mám buď smůlu, nebo to jsou mizerné boty.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    UMIAKI: stopro
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já rozhodně. Očekávám jeden z filmů roku.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MARTIK: Pudeš na to?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Nemůžu si pomoct. Myslím, že to sem patří :)

Kingsman: The Secret Service | Official HD UK Trailer #3 | 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=Xg98Xmh1BpA
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    T_Y_L: tak jsem v M&S na václaváku našel asi 3 smokingy a všechny 75% polyester, 25% viskóza. Za cenu větší, než za kolik maj smokingy na anglickém e-shopu a které jsou 100% vlna. Tragédie.
    Ve Van Graafu měli fajn kousky, ale cenově už to bylo přes můj limit (byť poměrně dostupné, jen se mi za to nechce dát moc, když to obleču 2x za rok).
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    neznáte někdo čirou náhodou podobnej briefcase jako tenhle? vůči tomuhle traveltequ mám jedinou výhradu a to, že nemá pás přes rameno
    http://www.travelteq.com/afbeeldingen/1403004235_420.jpg

cena tak někde podobná, 12 - 18k by byl ideál
    díky
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    FARFELOO: Třeba ne a třeba maj starožitné i tyhle ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam