JAFROST: Já řeším to samé, protože mám jen jedno sako a nehodí se ke všemu, i když mi sedí perfektně a má jen kratší rukávy. Už nějaký ten měsíc obrážím po Praze co se dá a výsledkem je stále silnější přesvědčení, že asi pojedu do Drážďan nebo tak něco, protože tady je to tragédie (zkoušel jsem Luggi v Kotvě a x dalších). Když už něco je, tak je to úplně šíleně předražené. Líbil se mi střih sak CG Club of Gents, celkově mají asi 20 modelů, u nás jsou tak tři :( V Německu cena kolem 4 tisíc, u nás skoro 7 tisíc. Mix vlny a uměliny, na tahání po hospodách a po venku myslím úplně v pohodě. V TM Lewin jsem jim zavařil hlavu s košilí, protože prostě neměli na moje ruce délku, tak jsem raději saka nechal být (to by bylo to samé).
Jinak chodím nepravidelně zkoušet Van Graaf, konfekční postava by tam něco vyhrabala, já to mám jen tak tak :) Ale s cenou tam počítej kolem těch 6k, pod to jsou spíš výprodeje. Se mi teď hodně líbí to CG sako, ale u nás vůbec není, jen v Německu a navíc jen ve dvou velikostech :(