• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Mám od nich sako - složení 85 % WV, 10 % SE 5% PA bylo asi za 2 nebo 3 tis. Poměr cena výkon mi přijde slušný a je to jeden z obchodů kám koukám. Taky mám od nich pár kapesníčků.

BOBASH: Co se týče toho mezistupně, tak právě třeba Park Avenue, nebo Sarar a jejich outlety ve Fashion Aréně mají občas slušné ceny na slušné materiály (třeba ze Sararu mám z loňských výprodejů oblek vlnu 130s, který byl ve výprodeji asi za 3,5 tis. - a vypadá docela slušně - ale chce to hledat). Teď má taky na některé zboží 50% slevu Bernhardt - takže u některých sak se také člověk dostane na nízké ceny.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    BOBASH: Peek&Cloppenburg?
    Jinak mě zase sedí saka z H&M, ale nikdy mi nesedělo ani jedno z Tesco ani C&A - jejich velikosti začínají pro mě v nedohlednu.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Já mám třeba docela konfekční postavu, ale v H&M jsem ani jednou nenašel sako, který by mi alespoň přibližně sedělo. A z kvality ostatních věcí od nich taky nejsem nějak odvařenej. To už mi přijdou lepší věci z F&F (Tesco brand). Od nich nosím momentálně asi tři - jedno manšestrový, jedno lněný a jedno "oblekový" a všechny jsou v poměru ke svojí ceně naprosto ok.

Bohužel v Tescu i v C&A mají sak čím dál míň (očividně je tady nikdo nekupuje) a neexistuje tu mezistupeň mezi F&F (řádově 1000-1500 za sako) a dejme tomu Lewinem. Kdyby se někde dalo koupit přiměřeně kvalitní sako třeba za trojku, tak bych po něm skočil hned.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nekdo nejake zkusenosti se znackou "Park Avenue" ?
    Vidim ji prvne, ale co do materialu mi to prijde celkem OK...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAFROST: Na tahani po hospodach apod. to staci, materialy (predevsim na Vaclavaku) byvaji zcela/predevsim prirodni,ve vyprodejich je pomer price/value OK a pokud se nekde opres do neceho neodstranitelneho, tak u tehle kategorie Te to az tolik mrzet nebude...

Ovsem mel jsi uvest to, ze mas extremni postavu...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SUN_VU_KUNG: jo jo a já jsem zrovna ten idiot, co nemá doma ani tepláky :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    JAFROST: btw: nechci zapalovat flame, ale oni si za to lidi můžou taky sami - outdoorových obchodů najdeš na každém kilometru mraky - všechy ty Rock Pointy, Hudy sporty, Husky, atd... když budeš chtít pohorky a batohy, tak máš nepřeberné množství možností :) Když chceš sako, tak jsi v... :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    JAFROST: na vestu raději ani nepomýšlím :) Buď všechno na míru, nebo jet za hranice a zkusit to tam...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SUN_VU_KUNG: takže úplně stejnej problém jako s vestama, prostě tady ten trh stojí za totální hovno
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    JAFROST: Já řeším to samé, protože mám jen jedno sako a nehodí se ke všemu, i když mi sedí perfektně a má jen kratší rukávy. Už nějaký ten měsíc obrážím po Praze co se dá a výsledkem je stále silnější přesvědčení, že asi pojedu do Drážďan nebo tak něco, protože tady je to tragédie (zkoušel jsem Luggi v Kotvě a x dalších). Když už něco je, tak je to úplně šíleně předražené. Líbil se mi střih sak CG Club of Gents, celkově mají asi 20 modelů, u nás jsou tak tři :( V Německu cena kolem 4 tisíc, u nás skoro 7 tisíc. Mix vlny a uměliny, na tahání po hospodách a po venku myslím úplně v pohodě. V TM Lewin jsem jim zavařil hlavu s košilí, protože prostě neměli na moje ruce délku, tak jsem raději saka nechal být (to by bylo to samé).

Jinak chodím nepravidelně zkoušet Van Graaf, konfekční postava by tam něco vyhrabala, já to mám jen tak tak :) Ale s cenou tam počítej kolem těch 6k, pod to jsou spíš výprodeje. Se mi teď hodně líbí to CG sako, ale u nás vůbec není, jen v Německu a navíc jen ve dvou velikostech :(
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    takže jinak, kde koupit kvalitní, ale ne zbytečně drahé sportovní sako?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    COMODOR_FALKON: to jsem čekal takovou omezenou odpověď
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAFROST: K dzinum a tricku..? H&M na Vaclavaku... ;-) :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    dotaz - kde koupit ideálně poměr cena/kvalita sako k džínům a tričku?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ta košile mne zajímá, jak budou dobří...
    NASTY
    NASTY --- ---
    ABRAHAM: Jsou teď vedle La Bouchée a prostředí obchodu je moc hezký, odešel jsem s příjemným prvním dojmem. V úterý se jdu měřit, pak proběhne košile a až bude, hodím sem pár dojmů.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Ten název vídám na údolní... Určitě lepší adresa než IBC:-D
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NASTY: Ja mel za to, ze je zrusili, kdyz jsem je uz nevidel v IBC :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Ahoj. Máte někdo zkušenost s brněnským Galardem? Jsou můj kandidát na MTM oblek. Domluvili jsme se zatím na košili na míru. Chci si na ní prověřit jak si rozumíme.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: No tak uvidíme. Já jsem u nich skončil, protože jsem u jiných MTM v podobné cenové kategorii nenašel vzor látky, kterou chci. A mám pocit, že jsou na ně obecně pozitivní reference. Ale kdyby to mělo jít tímto směrem, tak bych musel hledat dál. Ono jde s tou délkou saka také o proporce jaké člověk má. Já mám delší nohy v poměru k trupu - takže je potřebuju sakem trochu opticky zkrátit a trup prodloužit - s kratším sakem bych vypadal asi dost divně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam