GHOSTSTALKER: ja se samozrejme vracim k tomu, ze puvodne byla rec o vyuziti na svatbe, tj. spolecensky prilezitosti, podobne jako je divadlo, koncert nebo ples, a opet k tomu, o cem je cela tahle diskuse, tj. k rozslapani takovejch bot. byt zjevne neuspesne
u tanecnich je vzhledem k uziti (casty pohyb) je asi celkem naky nekolikadenni rozslapani putna, mozna dokonce zadouci (netancuju a vim o tom putna). stejne tak muze bejt cilem, aby ta bota byla mekka, kvuli pohybu, a vzhledem k tomu, ze ji relativne rychle ten lak popraska (predpokladam), tak dava smysl i normalni krem, protoze se skrz praskliny v laku dostane ke kuzi. jaky jsou na ne esteticky naroky nevim. nevim a je mi to fuk
ja celou dobu mluvim o spolecenskejch botach a o tom, jak si myslim, ze by mely bejt vyuzivany a vypadat - podle me svatecne. osobne na tom pracuju tak, ze je schvalne nenamaham, jezdim v nich taxikem a vzhledem k povaze veci, kterych se ucastnim (ktery povazuju za standardni, ne specialni - tanec - uziti) bud stojim nebo sedim, tu a tam sejdu ze schodu