• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANFAN: kratky kalhoty muzes mit jen za predpokladu ze si k nim bez ponozek vezmes mokasiny a je to v lete..pripadne nekde kde je teplo..jakmile si vezmes hnedy kozeny boty k obleku a k nim "havlovky"..tak je to imho jen nejaka hipsterska debilita ktera zaslouzi vymitit stejne jako holky ktery nepolykaj
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    KOUDY: klasicky kozeny boty bez ponozek taky nechapu. navic, kdyz se na webu objevuje spousta tipu, jak zamezit poceni nohy bez ponozek, nadmernymu pachu, obarveni nohy botou a podobne - vylozene "chlapsky" reseni.
    ale zas kratky kalhoty a boat shoes, espardilky imho dobry, vlastne to ani jinak nejde...
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY: hmm, je to takový zapařený :( ale kdybys měl siestu od 13-16:00 a podnebí jako Ital....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me uplne iritujou ty kratky kalhoty aka havlovky a k tomu boty bez ponozek..kdo tohle kurva prohlasil za modu nebo styl?

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Na druhou stranu, vetsina jich je bud neumi nosit nebo je umyslne nosi blbe, vysoce nad uroven toho, co by se dalo tolerovat jako sprezzatura...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Svoji kolekci vintage sak si nechám v obalech z čístírny až do jara 2018... Ne počkat, právě vintage sakem můžu říct, že mám nad trendama nadhled! Už nevím...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MARTIK: Sak je určitě víc, to souhlasím, bohužel mne to míjí, protože 90% mi není, i když se mi vzhledově třeba hodně líbí a hned bych je bral :) Prostě i když udělají 102 velikost, tak ten rukáv je pořád tak o 2-3cm kratší, než by měl být :) Tak aspoň že si to lidi už začínají kupovat místo těch šusťákovek :D
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SUN_VU_KUNG: jasně, poměrově to je pořád 1:30, ale byl jsi teď někdy shopovat? Já sháněl před týdnem mikinu (jo, takovej jsem gentleman) a v jarních/letních kolekcích se to saky jen hemží. A v shopech, kde jsi dříve nic podobného nepotkal. Kvalita samozřejmě proměnlivá.

(Ostrava)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MARTIK: Možná v Praze, stačí vyjet z Prahy a když budeš mít sako, nebo nedej bože košili a kravatu, tak budeš mezi těmi flískami, větrovkami a pohorkami eso.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    dneska všichni nosí sako
    jdeš si koupit nějaký hadry a všude na tebe vyskakují saka
    nostalgicky vzpomínám na dobu před pár lety, kdy jsem chodil do hospody v manšestrovým saku a byl originální
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Koukam, ze respekt fashion delaj saka, ktery maj kreativni podsivky... a myslim, ze to dost oslovuje :)

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak ještě foto :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Tak jsem si vyzvedl oblek v LePremieru. Cena 24k a musim rict, ze tech penez vubec nelituju. Ten oblek vypada naprosto skvele, padne, latka nadherna, detaily suprovy. Za me spokojenost. :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    myslim, ze to sem patri. cool reklama na Hackett London

Hackett & Williams Martini Racing = The Coolest Pitstop Ever
    https://www.youtube.com/watch?v=hyCBJvVwIcw&index=18&list=PL4B736051814EE40B
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nekdo nejaky tip na eshop s kvalitnima a hezkyma kravatama? Hlavne ne hedvabnekravaty.cz u kterych je 95% kravat z polyesteru :))
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Jsi krejčí nebo krejčová? Nechával sis to aspoň jednou zkracovat nebo je to jen teorie? ;)

Tři různí krejčí mi řekli to samé. Tři saka jsem si takhle nechával zkracovat, vždycky to udělali úplně stejně: http://i.imgur.com/j8tgLra.png
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Vzhledem k tomu, ze tu latku stejne prekryje podsivka a navic muze pouzit latku ze zkracovani, tak v tom nevidim problem...
    NASTY
    NASTY --- ---
    Leštil jsem (Loake Ledbury Brown)

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Ale o to přece vůbec nejde, jestli tam jsou díry nebo ne. Prostě to nepůjde, protože krejčí to nevyšije, pokud tam nebude dvojitá látka (látka na podložení) a ta tam nebude, protože se u obyčejných sak nepočítá s podobnými úpravami.

Viz moje sako, které to má úplně stejně. Není to žádná pecka, ale je to pěkný 100% vlněný oblek koupený v UK asi za 9000 zn. Blazer.
    TUILE
    TUILE --- ---
    AUDIAC: Sahat do rukavovy hlavice je silena blbost. Po takovym zasahu musis vse jen nastehovat a znovu zkouset.
    Pokud jde o zkraceni o par cm, vzdy se zkracuje u dolniho lemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam