• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    AHASVER:
    UMIAKI:
    GHOSTSTALKER: díky všem, omrknu to
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AREDHEL: Peek and Cloppenburg.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AREDHEL: TML
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    ahoj, možná blbá otázka, ale kde kupujete košile na běžné nošení?
    Rád bych si něco rozumného pořídil, ale většina věcí co se prodává v M&S, CA a tak se mi moc nelíbí, nebo mi nesedne velikostně (v M&S když už mě něco zaujme tak to většinou mají jen jako regular fit a já bych potřeboval užší)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    tak v navaznosti, co jsem psala zde COQUINE: posilam fotku jednoho jejich vytvoru. mne se obecne kanzasi broze libi, ale tady nejak nevim :-) je to urcite lepsi nez ty vlneny prisery, co maji po praze, ale furt to imo neni ono.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    CORNHOLIO: Selfback vesty jsou nesehnatelne prakticky celoevropsky...
    Vim jen o jednom steampunkerovi, co takovou ma a koupil ji nekde v obchode doma v Nemecku...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    JAKE_UP: Ten snad nosí vesty jen kožené na nahou hruď, ale rozumím:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAFROST: Nemají, ale mám dojem, že jsem viděl nějaké v jejich výloze...
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CORNHOLIO: Zkus tohle, mám od nich jednu ke kostýmu. http://z-ciziny.cz/panske-obleceni/panske-vesty
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CORNHOLIO: Doporučení: nenosit vestu k džínám. Pokud teda nejsi Reno Raines.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    UMIAKI: v katalogu teda nemaj zadnou vesticku, ale desi me, ze se vraci moda devadesatych let :D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAFROST: Nevím, jestli to bude tvůj styl, ale zkus http://www.mondomoda.cz/
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CORNHOLIO: už se to tady řešilo... je to tady v týhle republice asi nesehnatelné zboží...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Asi to tady bude barbarský dotaz, ale rád bych si koupil vestu, neoblekovou, kterou bych mohl mít k džínům a bílé (nebo šedé, případně černé) košili na běžné nošení. Vzhledem k výše uvedenému v nějaké rozumné cenové hladině. Nějaké doporučení?
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    SPECS: pred nedavnem jsem byl kapesnicek kupovat v palladiu v Alain Delon. Cca za 400 v prumeru
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI (GHOSTSTALKER): No právě... :-D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Imho si ženich může stejně jako nevěsta na své svatbě obléct, co chce. Je to jejich den ;) Ale samozřejmě v něčem vypadají dobře a v něčem ne tak... Pravidla jsou trochu víc uvolněná.
    GHOSTSTALKER: Jestli to je na mě, tak děkuju :-) Ale na té fotce délka rukávů ani kalhoty nejsou vidět...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: To vis, ze jo. A v zaketu s cylindrem (ovsem po 18:00 je samozrejme nezbytne se prevleci do cerneho fraku nebo aspon smokingu).

UMIAKI: Skvele padnouci kalhoty. Delka saka a rukavu take presne tak, jak ma byt!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARTIK: no jistě - ženich a otec nevěsty mají být v šedém
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER: pěkné, ale bez té hlavy to vypadá fakt divně. Nemůžu pořádně ocenit kvality toho obleku. Aspoň spodní čelist kdybys nechal.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NAVARA: něco špatnýho na modrém ženichovi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam