• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hosi mam takovej zasadni dotaz....

jedu do ameeeriky a rikam si, ze bych tam pokoupil nejaky kosile, mozna oblek, kalhoty a vubec hadry obecne... myslim si, ze nebudu mit nejak uplne mrte casu a ze moznosti bude miliarda... mate nejakej tip na znacku, ktera tady treba neni a je dobra ?

planuju dat nejakej outlet s CK, bossem, hilfigerem, jenze proste jen ciste z toho duvodu ze jiny znacky neznam. tak bych ocenil nejakou radu, po cem se podivat...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GHOSTSTALKER: priznam se, ze ty ceny v uk nesleduju, jen me tu nekdy neco takovyho trklo do oci
    prave jsem se ptal, jestli ten duvod je cena, princip, nebo co vlastne...
    diky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AHASVER: Jakych pet stovek? Jako o 500 Kc drazsi kosile? To by byl samozrejme sakra dobry duvod.

CHT ma multibuy 4 kosile za 100 GBP. Cesky TML ma 39 EUR/kus pri nakupu 3 a vice kosil. To je rozdil asi 100 Kc na kosili.

Ceske TML bojkotuji z principu. Nebudu platit vice za neco, co si muzu v UK (resp. co bych si z UK mohl objednat, nebyt blokace e-shopu) levneji. Dtto boty Barker, za jejichz ceskou distribuci stoji stejny clovek a boty jsou i o tisice Kc drazsi nez v UK.

Plus mi tedy strihy CHT vice vyhovuji.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GHOSTSTALKER: a máš jinej důvod, než těch pět stovek?
    mně třeba děsně nasrali kdysi v myslbeku a dlouho jsem na ně zanevřel, pak jsem objevil náhodou ten na chodově a lup, už mám od nich asi 13 košil (mám šílenou spotřebu, z mnoha důvodů) - jsou tam extrémně milí, příjemní a nápomocní...
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    AHASVER:
    UMIAKI:
    GHOSTSTALKER: díky všem, omrknu to
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AREDHEL:
    AHASVER: Charles Tyrwhitt. Pro TML si leda tak zaletet do UK, pres ceske zastoupeni bych si nekoupil ani manzetove knoflicky..
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    AREDHEL: Peek and Cloppenburg.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AREDHEL: TML
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    ahoj, možná blbá otázka, ale kde kupujete košile na běžné nošení?
    Rád bych si něco rozumného pořídil, ale většina věcí co se prodává v M&S, CA a tak se mi moc nelíbí, nebo mi nesedne velikostně (v M&S když už mě něco zaujme tak to většinou mají jen jako regular fit a já bych potřeboval užší)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    tak v navaznosti, co jsem psala zde COQUINE: posilam fotku jednoho jejich vytvoru. mne se obecne kanzasi broze libi, ale tady nejak nevim :-) je to urcite lepsi nez ty vlneny prisery, co maji po praze, ale furt to imo neni ono.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    CORNHOLIO: Selfback vesty jsou nesehnatelne prakticky celoevropsky...
    Vim jen o jednom steampunkerovi, co takovou ma a koupil ji nekde v obchode doma v Nemecku...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    JAKE_UP: Ten snad nosí vesty jen kožené na nahou hruď, ale rozumím:)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAFROST: Nemají, ale mám dojem, že jsem viděl nějaké v jejich výloze...
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    CORNHOLIO: Zkus tohle, mám od nich jednu ke kostýmu. http://z-ciziny.cz/panske-obleceni/panske-vesty
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CORNHOLIO: Doporučení: nenosit vestu k džínám. Pokud teda nejsi Reno Raines.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    UMIAKI: v katalogu teda nemaj zadnou vesticku, ale desi me, ze se vraci moda devadesatych let :D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAFROST: Nevím, jestli to bude tvůj styl, ale zkus http://www.mondomoda.cz/
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CORNHOLIO: už se to tady řešilo... je to tady v týhle republice asi nesehnatelné zboží...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Asi to tady bude barbarský dotaz, ale rád bych si koupil vestu, neoblekovou, kterou bych mohl mít k džínům a bílé (nebo šedé, případně černé) košili na běžné nošení. Vzhledem k výše uvedenému v nějaké rozumné cenové hladině. Nějaké doporučení?
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    SPECS: pred nedavnem jsem byl kapesnicek kupovat v palladiu v Alain Delon. Cca za 400 v prumeru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam