• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SHAMAN99: Jameson.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SHAMAN99: Co myslíš klasické značky?:) Kolik bys chtěl utratit?
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    SHAMAN99: Whisketeria Marpek v Dejvicích, elký výběr single-malt whisky. Nejlepší je zajít, degustovat, nechat si poradit, vyzkoušet, co ti chutná nejvíc. Nic jako "univerzálně dobrá whisky" neexistuje.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    UMIAKI: No proto se ptam. U rumu je to jasny, ale whisky nevim, spousta lidi nadava na ty klasicke znacky...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SHAMAN99: To je složitá otázka...
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nekdo tip na dobrou whisky? :)
    SPECS
    SPECS --- ---
    Kam prosím vás v Praze chodíte nechat si upravit oděv? Díky za tipy!
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    CABANNOS: Jestli chceš vázací tak Krispol Store a jestli chceš nevázací, tak si to kup u nás - U Štěstí dam - http://www.fler.cz/shop/u-stesti-dam?ug=18673 :-) Máme větší výběr ;)
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Sháním jednobarevný pánský motýlek, kam se podívat mimo Le Premier?
    GGG
    GGG --- ---
    UMIAKI: mrknu, diky
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GGG: Já měl na svatbě podobné s Argylle vzorem od Pringle - https://www.sockshop.co.uk/by_brand/pringle/mens/
    GGG
    GGG --- ---
    UMIAKI:
    AHASVER: no prave pred casem tu nekdo daval ponozky s podobnym vzorem, ale v klasickych barvach....luxusnejsi znacka....ale nemuzu si prave vzpomenout jak se jmenovala.....normalnek polobotkam....anglicka.....asi
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    happy socks?
    GGG
    GGG --- ---
    Nemate nekdo tuseni kdo vyrabi ponozky s podobnym dekorem?

MARTIK
    MARTIK --- ---
    SITH: mně taky. A ta vůně kůže, když jsem je vyndal z krabičky! Ale ta cena (a vím, že Loake je ve světě kožených rámových bot entry level).
    SITH
    SITH --- ---
    MARTIK: me se moc libi ty boty
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Jelikož jsem zde řešil svatební oblek a jelikož si vždy rád prohlédnu fotky místních gentlemanů, přispívám tedy třemi fotky z mého nedávného velkého dne.

A uvedu i co konkrétně jsem na sobě měl (vždycky jsem si to chtěl někde zkusit napsat, tak teď je příležitost :))

Omluvte prosím tento poněkud narcistní post. Je to jednou za život, ne?
    Taky bych tím chtěl poděkovat zdejším gentlemanům, hlavně UMIAKImu, že jste mi vypudili z hlavy slim varianty s krátkými nohavicemi. S délkou a střihem obleku jsem byl velice spokojen.

Tady jsem ještě střízlivej. Kravata zmluchlaná a to jsem ji ráno přežehlil. A neutrefil jsem správně délku. Ale s těmi fičáky ráno jsem byl rád, že jsem ji uvázal na druhej pokus. Šlo o minuty! :)

Oblek: T. M. Lewin - Gibson
    Košile: Zara
    Kravata: něco z Peeku, myslím Montego, nebo nějaký podobný low-cost.

Tady jedna svatební portétovka. Nezlobte se, že jsem odstřihl mou nádhernou ženu, ale ona se nerada bezdůvodně sdílí na internetu.
    Chtěl jsem ukázat botky Loake, na které jsem se zde dotazoval. T_Y_L mi doporučil mahagonový odstín a byl jsem s volbou velice spokojen.
    Šel jsem do série Holborn, jelikož Aldwych byl zrovna sold out. Na webu se pyšní konstrukcí, díky které se boty nemusí tak dlouho rozcházet. A dávám jim za pravdu. Měl jsem je na sobě snad jen 3x večer po práci a pak celý den na svatbě a bylo mi v nich krásně.. Až teda do probuzení, kdy jsem našel na nohách dva puchýře a dělalo mi problém chodit :)
    Mám strach, co to udělá v budoucnu. Zda ta supr konstrukce nepovede k tomu, že se boty víc rozjedou a budou mi volné. Ale co už..
    Kabát je Luggi, mám ho asi 2 roky a je moc fajn. Nic do velkých mrazů, ale byl jsem rád, že jsem si ho vzal. Měli jsme tak 8 stupňů..

Kabát: Luggi
    Boty: Loake - Holborn Mahagony

No a tady celej já. Ehm. Asi jediná fotka, kde jdou vidět i hodinky - podle mě hezky zapadaj do kombinace s opaskem a botami.

Pásek: Loake
    Hodinky: Certina - DS Podium
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    AHASVER: urcite zajdi za honzou rybarem, chodim k nemu uz nejaky 3-4 roky a naprosta spokojenost, s vlasy si vyhraje a urcite budes spokojenej.. https://www.facebook.com/janrybarhairstudio?fref=ts
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam