• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Já bych ti ke všem zmíněným škrntul ještě všechny bílé páry.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAFROST: Tak ono více bot znamená menší zátěž na kadždou => déle vydrží.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Ano.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no já mam talent boty totálně zlikvidovat, čili místo kvanta to pořád ob dva roky v podstatě obměňuju.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY: opravdu tu chcete probírat dámskou obuv?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FANFAN: zapomnel si skrtnout v horni rade druhe zprava :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANFAN: ty prvni mam rad..sou super kdyz nekde chodis na dovolenejch v lete kdyz je venku 30 stupnu a nechces mit zabky...Cerny bez tkanicek miluju..ale nekde mam jeste asi tri pary s tkanickama..nicmene jinam nez k oblekum je nenosim zatimco tyhle si muzu vzit i k tmavejm dzinum..hnedy bugatky na zip mam uza si 8 let a furt slouzej dobre :)...Radsi nahod svoji "sbirku" :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kdyz je ten patek..tak se zeptam..kolik mate bot? :)..mam dneska cistici den a zjistil sem ze tech bot nejak pribejva :)

BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Na britský ebayi je toho kvanta. Já už jsem nad tím taky přemejšlel :)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    CADDY: ptej se ve steampunkových klubech tady na nyxu. Tuším jsem někde viděl, že to u nás někdo šije na zakázku, jako součást kostýmů.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMGARR: Pokud by sis nahodou nevybral u TML, tak ve Fashion Outlet arene Sterboholy by take mohl byt solidni vyber... ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a kdyz uz sme u toho tak me zajima kde koupit konkretne tenhle kasmirovej kabat? :)...v lewinu nic a narazil sem na nejaky hipstersky atrapy nekde v pull and bear apod..ktery teda fakt jako ne...blazka nesnasim..petra filipa taky ne...nejaky tipy?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    tm lewin
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Kde prazsky gentleman koupi, idealne slim fit, zimni kabat a nebude ho to stat majlant? Nejaky tipy?
    CADDY
    CADDY --- ---
    Da se u nas nejak normalne sehnat kravatova sala? Kdyz hledam po netu, neni to nic moc, nekde na eshopu se to i objevi, ale bud to nakonec vubec nemaji nebo nehezke provedeni...

Pritom mi to prijde jako fajn vec, zvlaste v tomto prechodnem obdobi...

chtelo by to neco jako toto...ale tam zase chteji jednou tolik za postovne...tak pripadne i tip na zahranicni eshop, kde to poslou za nejaky rozum, beru... http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/subprod/day-cravats-self-tie--0001761.aspx

diky :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nevite, jestli jde nejakym zpusobem odstranit vystouple mapy na kozene obuvi? Boty mi zmokly a na nekterych mistech se vytvorily. Docela me to prekvapilo vzhledem k tomu, ze zmokly mnohokrat predtim a nic. Vzdy je dam na napinaky a necham druhy den odpocinout. Diky za rady.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GEGE: chuť ballentines mi teda vůbec nesedí. Je to takové "ostré", moc lihové. Prostě to nešmakuje. Můžeš se tím akorát opít, ale neužiješ si to. Imho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam