• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KOUDY: Já mám teda mnohem míň párů než ty a už tak mi přijde, že moc. Až se k tomu dostanu, tak to fotnu :-)
    Jinak můj ideál je sandále, tenisky, černé a hnědé vysoké a černé a hnědé polobotky. 6 párů, nic víc
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    JAKE_UP: viď... Protože jsem "šlupky" vyhodila, když jsem prudila do Koudyho. Takže bílé, černé, šedé chybí, růžový krasotinky jsem zapomněla v cestovní tašce... atd. atp.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Málo, moc málo podpatků.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    good luck s těmi šály, protože to fakt nesedne každýmu..

expectations:

reality:
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    CADDY: Je to narocnejsi na vyhledavani a vyber je vyrazne mensi nez u Ascotu, ale i kravatova sala se da sehnat...

High Quality Fashion Mulberry Silk Cravat Tie Silk Scarf Shawl Multi colors Available 0393-inTies & Handkerchiefs from Men's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...-Cravat-Tie-Silk-Scarf-Shawl-Multi-colors-Available-0393/813614076.html
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Už jsem to psal na FB, ale zaslouží si to zopakovat.

NAPÍNÁKY!
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Steampunk není o technice á la "viktoriánský sci-fi/Verneovky", ale i o odpovídajícím oblečení. Který samozřejmě vychází z toho, co se nosilo v patřičný éře. A ve viktoriánský anglii byl ascot/day cravat dost běžnej.

Jinak moje motivace to nosit je přesně stejná jako tvoje. Kravaty nenávidím a navíc nechodím nikam, kde bych v kravatě nevypadal jako idiot, a navíc jsem v zimě permanentně nastydlej, protože jsem línej si pokaždý, když vejdu do baráku/vyjdu z něj rozvazovat a zavazovat šálu. A navíc je to mile anglicky zastaralý :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    SARTH: to vypada super, diky :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    CORNHOLIO: tak to by me nenapadlo, ze ma toto neco spolecneho se steampunkem :)

BOBASH: asi jo, no...pro me se to jevi ted jako ideal, kravata je v beznem provozu overkill, navic tohle chrani a hreje krk, kdyz je na salu jeste malo kosa a nemusi se to furt sundavat :) A vypada to dobre :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SARTH: To co jsi linkoval, je zname spise jako Ascott Tie a rozdil spociva v tom, ze je to uz ve stredni casti sesite do uzkeho prouzku a jsou kratsi - okolo 30 inch... ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Já bych ti ke všem zmíněným škrntul ještě všechny bílé páry.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAFROST: Tak ono více bot znamená menší zátěž na kadždou => déle vydrží.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Ano.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no já mam talent boty totálně zlikvidovat, čili místo kvanta to pořád ob dva roky v podstatě obměňuju.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY: opravdu tu chcete probírat dámskou obuv?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FANFAN: zapomnel si skrtnout v horni rade druhe zprava :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANFAN: ty prvni mam rad..sou super kdyz nekde chodis na dovolenejch v lete kdyz je venku 30 stupnu a nechces mit zabky...Cerny bez tkanicek miluju..ale nekde mam jeste asi tri pary s tkanickama..nicmene jinam nez k oblekum je nenosim zatimco tyhle si muzu vzit i k tmavejm dzinum..hnedy bugatky na zip mam uza si 8 let a furt slouzej dobre :)...Radsi nahod svoji "sbirku" :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kdyz je ten patek..tak se zeptam..kolik mate bot? :)..mam dneska cistici den a zjistil sem ze tech bot nejak pribejva :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam