• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SUN_VU_KUNG: Dvojitá manžeta není o nic víc formální než jednoduchá. Řešil bych třeba košili s krycí légou na knoflíky bez smokingu nebo shark límec bez kravaty, ale manžety ne.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Je faux pas jít v košili s francouzskou manžetou bez saka? Někde jsem četl, že ano, ale na fotkách z blogů v tom lidi chodí (třeba plus vesta).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Tohle si neodpustím :-) Koukněte jak se taky dá dělat "byznys" http://diemonarchie.com/shop/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MADIETTA: Ramena by mohla být líp, ale jinak je to krásné. Nový tvar límce!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ozwald Boateng ve vlastní tvorbě

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    PF 2016*
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    NASTY: diky za link, uspory jsou v haji :D
    NASTY
    NASTY --- ---
    Pánové, máte prosím někdo zkušenost či názor na kvalitu obuvi u Blažka? Bratr si vyhlédnul tyto boty, ale běžně tam ani jeden nic nenakupujeme a nevíme: http://www.blazek.cz/obuv-formal-barva-hneda-113972.html

Díky.
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAFROST: děkuji... vypadá to, že to nakonec působí lépe, než se tu predikovalo před nákupem :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CADDY: za me za 1*
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: ano..ale ta je docela stara a vznikla jeste predtim nez nejaky selfietycky zacly bejt cool...Navic na gopro je tycka celkem dulezita vec.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: pamatuji si nejméně jednu fotku s gopro na selfityčce ;)
    CADDY: sem myslel spíše až zase budete spolu na golfu, ale klidně i jinak :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    NAVARA: nebudu si kvuli jedne fotce kupovat slefietycku :-D Ja s ezase tak moc nefotim, neni duvod :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jo..rika se mu telefon :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CADDY: hledej návody jak fotit "selfie" - Kouďák na to má i nějaké vybavení ;)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Tak kdo chtěl vidět můj debilní ksicht s ascotem? :) Jen rychlovka, zatímco čekám v servisu... a nevím, jak vyfotit sám sebe bez pomuchlání, drže mobil v natažené ruce... ale snad stačí... já jsem spokojen :)

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Volali tři mušketýři, chtějí ten vzhled zpátky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    COMODOR_FALKON: Ale v zime bezne chodim spise takto:

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Nemyslim si, ze to lze takto rozdelovat, respektive jsem presvedcen o tom, ze inklinace k urcitemu typu obleceni vychazi ze specifickeho mindsetu - a proto na nekterych lidech vypada tak divne. Proste asi podvedome lidi okolo vyciti nesoulad mezi vizualni manifestaci a jednanim/chovanim.

Ja ale JSEM metalista v saku! :-D
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    BOBASH: dejme tomu pět let a budeme opět divní. Jeden kolega mi říkal: " já si říkal, že se oblékáš nějak divně. Teď jsem slyšel o hipsterech a ty říkáš, že je to jen Anglie" :)

Jako malý jsem měl polotriko, tak mi kamarád oznámil, že jsem nácek :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam