• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    UMIAKI: No ta léga je taky trochu problém, protože když se mi povedlo sehnat padnoucí košili s francouzskou manžetou (bílou), tak má právě tu légu. To se mi právě moc nelíbilo. Ale už je to nějaká doba, tak to půjdu omrknout, jestli konečně nemají košili na normální lidi :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SUN_VU_KUNG: Dvojitá manžeta není o nic víc formální než jednoduchá. Řešil bych třeba košili s krycí légou na knoflíky bez smokingu nebo shark límec bez kravaty, ale manžety ne.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Je faux pas jít v košili s francouzskou manžetou bez saka? Někde jsem četl, že ano, ale na fotkách z blogů v tom lidi chodí (třeba plus vesta).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Tohle si neodpustím :-) Koukněte jak se taky dá dělat "byznys" http://diemonarchie.com/shop/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    MADIETTA: Ramena by mohla být líp, ale jinak je to krásné. Nový tvar límce!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ozwald Boateng ve vlastní tvorbě

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    PF 2016*
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    NASTY: diky za link, uspory jsou v haji :D
    NASTY
    NASTY --- ---
    Pánové, máte prosím někdo zkušenost či názor na kvalitu obuvi u Blažka? Bratr si vyhlédnul tyto boty, ale běžně tam ani jeden nic nenakupujeme a nevíme: http://www.blazek.cz/obuv-formal-barva-hneda-113972.html

Díky.
    CADDY
    CADDY --- ---
    JAFROST: děkuji... vypadá to, že to nakonec působí lépe, než se tu predikovalo před nákupem :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CADDY: za me za 1*
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: ano..ale ta je docela stara a vznikla jeste predtim nez nejaky selfietycky zacly bejt cool...Navic na gopro je tycka celkem dulezita vec.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: pamatuji si nejméně jednu fotku s gopro na selfityčce ;)
    CADDY: sem myslel spíše až zase budete spolu na golfu, ale klidně i jinak :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    NAVARA: nebudu si kvuli jedne fotce kupovat slefietycku :-D Ja s ezase tak moc nefotim, neni duvod :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jo..rika se mu telefon :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CADDY: hledej návody jak fotit "selfie" - Kouďák na to má i nějaké vybavení ;)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Tak kdo chtěl vidět můj debilní ksicht s ascotem? :) Jen rychlovka, zatímco čekám v servisu... a nevím, jak vyfotit sám sebe bez pomuchlání, drže mobil v natažené ruce... ale snad stačí... já jsem spokojen :)

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Volali tři mušketýři, chtějí ten vzhled zpátky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    COMODOR_FALKON: Ale v zime bezne chodim spise takto:

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KANAREK1: Nemyslim si, ze to lze takto rozdelovat, respektive jsem presvedcen o tom, ze inklinace k urcitemu typu obleceni vychazi ze specifickeho mindsetu - a proto na nekterych lidech vypada tak divne. Proste asi podvedome lidi okolo vyciti nesoulad mezi vizualni manifestaci a jednanim/chovanim.

Ja ale JSEM metalista v saku! :-D
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    BOBASH: dejme tomu pět let a budeme opět divní. Jeden kolega mi říkal: " já si říkal, že se oblékáš nějak divně. Teď jsem slyšel o hipsterech a ty říkáš, že je to jen Anglie" :)

Jako malý jsem měl polotriko, tak mi kamarád oznámil, že jsem nácek :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam