• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    NASTY
    NASTY --- ---
    Pánové, kde prosím nejraději nakupujete chino kalhoty? Necháváte si je někdo šít, např. mtm? Díky!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SPECS: Za mě Le Premiere.
    SPECS
    SPECS --- ---
    Kam v Praze pro oblek (made to measure)? Nejsem bohužel konfekční typ (užší ramena).

Ideálně do 15 000 Kč. Uvažuju nad Springer, Suit & Me, La Premier, Janek, případně Friendly Suits (jestli se už zlepšili). Ale na všechny z nich jsem něco našel (i tady), že neodvedli úplně bezvadnou práci. Bude to moje první měřenka, tak chci být maximálně spokojen. A protože nemám ještě úplně nejbystřejší oko, potřebuju se spolehnout na odbornost personálu, že odvedou profesionální práci.

Snad nechci v téhle cenové hladině moc. Budu vděčný za tipy i kamkoliv jinam!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Artisan Dress Shoes Reinvented for the Modern Gentleman by Ace Marks —Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/acemarks/artisan-dress-shoes-reinvented-for-the-modern-gent

Kickstarter boty.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GEGE: No, pro konfekční velikost myslím v pohodě, ceny samozřejmě vyšší než v Německu. Obsluha je fajn.
    GEGE
    GEGE --- ---
    SUN_VU_KUNG: jak si vlastně stojí van graaf? naposledy jsem tam loni, vypadalo to zaprasene a prazdne, ale obsluha, výběr i ceny mi přišly OK.
    GEGE
    GEGE --- ---
    UMIAKI: taky myslím. ještě dickies a carhart(možná mi tam chybí třetí "r")
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    UMIAKI: Je to moc pěkný obchod na osobní návštěvu. Já si tam koupil vysněné džíny Momotaro.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Díky za podněty. Nakonec jsem nějakou dobu hledal a pak klikl na zajímavou kontextovou reklamu a objednal něco z UK.
    http://i.imgur.com/jSfiEYV.jpg?1
    Je to taky voskovaná bavlna, tak uvidím.

MABLUNG: To je dost zajímavý obchod. Jakože eshop šílený, ale značky moc pěkné.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    UMIAKI: Já tedy nevím, komu je dotaz vzhledem k oslovení určený ;-). Ale Barbour je snad nově v Myslbeku:
    Nákupní galerie Myslbek - Barbour
    http://www.ngmyslbek.cz/CZ/barbour

Jinak osobně, když to není na zimní kabát, tak nosím trenchcoat, dokud to není na samotné sako. Ale asi nejsem vhodný příklad, protože já žádnou normální bundu nevlastním a v podstatě ani nepotřebuji (v trenchcoatu i lyžuju).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KALIBAN: taky jich par mam, ale poslední dobou se mi nějak nic nelíbilo
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JAFROST: levis... jediny kde vzdycky koupim co je potreba...
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    UMIAKI: Nějaký věci od Barbour mají tady.

Denim Heads - Only The Best
    http://www.denimheads.cz/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Bundu ze semisove kuze...
    Mno... Bundu... Strihove je to spis casual sako...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Chlapci, řeším teď jarní/podzimní bundu. Rozhoduju se něco ve stylu wax cotton (Barbour) nebo harrington. Nějaký nápad, kde si je koupit vyzkoušet v ČR? Nebo i kde si je koupit? Nijak víc jsem to nezkoumal, ale Barbour nebude mít eshop, ne? Jde mi o kvalitní materiály (bavlna) a kvalitní střih a šití. Co nosíte vy, mimo saka/blazeru?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KANAREK1: nepřijde mi... imo stejně jako ostatní mají jeden poměr velikostí vzoru a v něm to škálují; nenajdeš kalhoty s širokým pasem a krátkou nohavicí např
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Myslím ze M&S ma celkem výběr velikosti. Na cernym mostě je větší prodejna.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Já nevím, ale vždycky v pohodě pořídím ve Van Graafu a to mám 34/36 a ty sehnat není úplně snadné. Tak zkuste mrknout tam.
    BASIK
    BASIK --- ---
    COMODOR_FALKON: Esprit ma na vyber dost kombinaci sirky/dylky a celkem dost strihu.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: 186 cm a 90 kg, nicmene mam relativne dlouhe nohy a pul Evropy jsem projezdil na kole, coz se projevilo na obvodu stehen a ztloustnuti to umocnilo...

Porad je mi ale prijemnejsi mit slisovana stehna ve slim fit, nez se snazit paskem redukovat obvod kalhotoveho pasu z usitych 120 cm na potrebnych cca 95 cm...

V H&M jsem se uz byl podivat na Andelu a maji jen velikosti pro trpasliky - 31/33 tam byla asi nejvetsi - a to i v aktualni kolekci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam