díky moc
NASTY: já mám loake patery, ale zrovna se mi žádný nelíbí. teď jsem omrkával i v kodani, pravda celkem malou zásobu, ale jiný než v čr, a prostě mi žádný nesedí. většinou tvarově, ale přijde mi, že je většina černejch i z nějaký podivný kůže - ty levnější jsou takový podivný gumáky, ty dražší zas mírně vybledlý (nevím, jak líp popsat). musel bych si znova koupit ledbury, který mám už dvoje
KOUDY: dík, projdu to pořádně, tyhle maj na mě poměrně širokou špičku, ale uvidím, co ostatní
GHOSTSTALKER: tyjo, berlínský boty si snad koupim, i kdyby se mi nelíbily. jinak herring znám, konkrétně jejich boty jsem dvakrát vracel, a všechny ostatní - trickers, cheaney, church's jsou podle mě docela drahý
já mám vlastně i poměrně přesnou představu -
http://www.mrporter.com/en-cz/mens/churchs/toronto-cap-toe-leather-oxford-brogues/629144?ppv=2, ale jak říkám, 12k je podle mě trochu moc (byť to tak možná dopadne)
btw, ani nevím, jestli tu někdy mr. porter byl, podle mě super e-shop, často tam nakupuju, řešil jsem s nima nejrůznější věci, maj skvělej servis, vracení s DHL zadarmo atp. plus maj super videa a journal