• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AHASVER: No tezko rict. Na strankach je psana jako provozovatel nejaka fyzicka osoba - neolatce, ale ja dostal paragon vystaceny s.r.o. - platcem. Takze si DPH muzu odecist. Maji v tom 'bordel', jaky lze u tohohle typu provozu cekat :).
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    JAKE_UP: jak koukám na web, tak pán jen nechápe princip DPH, resp. nezná správné formulace. ty ceny jsou prostě konečné pro plátce i neplátce DPH
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    TOMMY_: http://www.lamarche.cz/cedrove-napinaky-do-obuvi-cena-od-390/

Kdyz si jich koupis 60, treba je budes mit za 350.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TOMMY_: A ještě cena bez daně.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GHOSTSTALKER: proste zmrdovstvi.. ja tohle nesnasim. Od 350 kc, ale to je ten nejlevnejsi model kterej jsme vlastne pred rokem vyprodali, nejlevnejsi ktery mame a prodavame jsou za XXY. fuj.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak bacha na ty velikosti a v pripade pochybnosti berte o cislo mensi. Ja treba boty mam 8,5 UK (42,5 EU) a napinaky velikosti 43 do vetsiny bot nedam. Je to ale hodne dane tvarem (sirkou) kopyta - ty napinaky jsou delane spise na oblou spicku, zatimco vetsina mych bot ji ma uzkou a protahlejsi. Velikost napinaku je merena ve 'stlacenem' stavu, takze napinak 43 do boty 41 pres pruzinu nedostanete (naopak napinak 41 bude diky pruzine asi fungovat i v bote 43).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    TOMMY_: Taky na to koukam. Mozna, kdybys jich koupil 50, ale uz to nechteli rozepisovat na okno :-).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    GHOSTSTALKER: A proc maji na vykladni skrini napsano 350,- ? Ze by to magicke sluvko "od" ? ;-)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GHOSTSTALKER: kdyby někdo nechtěl dávat 990 kč bez DPH, když potřebuje napínáků jen pár, pak stačí při návštěvě jakékoliv země, kde je zastoupení MUJI (takže všude, jen ne u nás) zajít do MUJI - stojí tam 25 euro tuším
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    V Panske ulici v Praze v opravne obuvy (cca uprostred) prodavaji skvele cedrove napinaky za 600 Kc/kus (pokud koupite 12 paru ci vice; i pri mene parech je ale cena vice nez dobra). Kdyz to srovnam s cenou napinaku, co se prodavaji v obchodech s botami (Le Premier, Barker, ale i zahranicni e-shopy; napr. Le Premier, majici obchod hned vedle v Cerne ruzi, 1 390 Kc za par), tak je to must buy. Navic maji velikosti po jednotlivych cislech, ne jen small/medium/large. Ceny na skle jsou bez DPH.

MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER:
    JAFROST: díky. Šel jsem jsem na Jermyn St.
    Oblek koupenej, ušetřil jsem oproti českému shopu 3000 Kč.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MARTIK: celkove maj ty obchody stejnou ci podobnou velikost jako v Praze. Mimoradne dobra obsluha pak byla ve Westfield ve Stratfordu, pokud bys to mel bliz nez v centru
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MARTIK: Šel bych na Jermyn st., protože v okolí je řada dalších obchodů s pánskou módou (vč. bot). Alternativně Oxford st. V centru mají asi 5 obchodů v okruhu 15 minut....
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    nevíte, která londýnská TMLewin pobočka má největší nabídku na krámě? Jedu o víkendu do Londýna.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CABANNOS: Zkus pastu na zuby (obyčejnou, negelovou) a kartáček.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Máte někdo zkušenosti s odstraňováním černých čmouh od automobilového pedálu z kožených bot? Občas se mi stane, že si zavadím špičkou boty o pedál a pak mi tam zůstává černá čmouha.
    FIRED
    FIRED --- ---
    Zdravim panove, kamarad je na ceste z kuby a ma navic bednu Cohiba esplendidos(velikost churchill). Pro nekoho ji mel, ale odreknul mu to. Bedna bude behem zitrka ulozena do humidoru, takze budou ve vybornym stavu. Doutniky jsou primo z fabriky, takze se nejedna o fake. Mel by o ne nekdo zajem? Cenu upresnim, az se s nim potkam osobne.
    Praha
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    JAFROST: mám HM trika (cca 150,-) a pak jedno neviditelné tričko z Le Prem. za 590,-
    To neviditelné je mnohem příjemnější, prodyšnější a vypadá pořád lépe, než ta bílá trika, kterých mám asi 5 a které nosím, jen pokud je neviditelné tričko v prádle či na sušáku. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JAFROST: pod košile merino, ale cenově je to těch 800+
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BOBASH: Jen abych to potvrdil, tak při řešení poštovních trablů jsem se dostal do Lidlu na Hájích, kde měli fakt pěkné a pohodlné kalhoty (98% bavlna 2% elastan) za 299,- Kč. Barvy černá, modrá a světlemodře vzorkovaná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam