• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ENDRUE: ja nosim k tmave modrymu obleku jenom hnedy boty.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDRUE: Ne.
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    K tmavomodrému obleku hnědé boty, je velké faux pas si je večer vyměnit za boty černé?
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Objevil jsem na Chodově v Pierre Cardin krásnou jarní bundu, cena cca 7.500,- Kč, teď jí hledám na netu, jestli neseženu levněji, a nemůžu najít od této značky nic v ceně nad 2.000,- Kč, naopak spousta bund třeba za 800,- Kč. Můžete mi někdo vysvětlit, co mi uniká? :)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Nevíte, kde koupit tuhle bílou průhlednou košili do smokingu?

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SUN_VU_KUNG: nemohl bych se nekde stavit a zkusit si ji? myslim ze za chvili bych mohl mit podobnou postavu jako ty tak by se to dalo testnout :) dobrej tip
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Díky, to dává smysl. Zkusím to udělat stejně.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: Vsadil jsem na to, že jsem si předtím koupil košili TM Lewin na Příkopech a ta mi velmi dobře sedla. Takže jsem si řekl, že by stejně kótovaná košile měla sedět i u JT. Víc bych řešil, kdyby to bylo třeba Angličan/Turek, ale Angličan/Angličan mi přišlo bezpečné. Takže jsem to zkusil a koupil u nich to samé, co v TML a sedí to. Jen Classic Fit je fakt šapitó kolem těla, takže tu si nechám zúžit, to není problém. Nějaké drobné rozdíly (třeba že je o trochu volnější kolem krku) tam asi budou, ale já si při své nekonfekčnosti nemůžu moc vybírat :D
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak si řešil velikost? Pokus/omyl? To jediný mě odrazuje. U TM Lewinu jsem byl přemeřenej v Praze. Na druhou stranu ale nemůžu říct, že by všechny ty košile byly doopravdy stejně velký (rukávy a límec ano, ale celková šířka u stejného střihu a různých košilí rozhodně není pintlich).
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jo, už to tam vidím, 1 + 1 zdarma.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    BOBASH: jak píše ZAPPO, v sekci SALE a koupit tři (platíš dvě a jedna je zdarma).
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BOBASH: ja nakupuju vyhradne kosile co jsou uz “on sale” a kupuju je kdyz maji nejaky dodatecny akce. Nejlepsi je 1+1 zdarma, ale i 3 za cenu 2 neni blby. Jsou nahodile ale docela casto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak se u Tyrwhitta dosáhne toho, že jedna košile vyjde na 500? Mě tam nejlíp vychází asi z 2k a k ní jedna zdarma, takže kolem litru...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak musím pochválit Charlese Tyrwhitta, a moc poděkovat za tip. Takhle si to představuji. Tři košile, 1 za cca 500 Kč, poštovné 300 Kč. Za 4 dny tady. Materiál mi přijde za tu cenu super, šití vypadá dobře, kovové kostice, pevný límec i manžety. Rozměry sedí, jen Extra Slim Fit je už moc, natáhnout obě ruce jde hůř, Slim bude ok. Příště jdu nakupovat zase tam :)
    SITH
    SITH --- ---
    mají v TML nějaké povánoční slevy, nebo je chystají? na stránkách nic o slevách nemají a mě se to za full ceny zatím kupovat nechce
    NASTY
    NASTY --- ---
    NUSIK: Brexit :-)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Zkuste taky Harvey a Hudson https://www.harvieandhudson.com/shirts/ vzorky látek se mi líbily vždycky nejvíce. A vypadá, že mají 20 GBP flat rate na poštovné do ČR.
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Dopadl jsem stejně. Vyměnili jsme si pak ještě několik emailů, ale samozřejmě vím, že pokud jim tento obchodní model generuje zisk, pak se ho vzdávat nebudou. No, aspoň jsem se nad věcí víc zamyslel a zjistil, že jejich přístup považuju za pitomej, nebudu sám sebe ponižovat vymýšlením objednávek na zahraniční adresy a utratím svý prachy jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam