• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PLUMMPLUMMova tvorba - kresby, malby, vesmír a vůbec
    rozbalit záhlaví
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SUN_VU_KUNG: Dík. Nejde to jinak, mladší generace nám šlape na paty a jsou všichni nějak moc dobrý :)

    CORNHOLIO: KJON: ANDRASTE: SUN_VU_KUNG: a další: Ten urbansketching tuhle sobotu 9. 8. třeba? Podle počasí, ale předběžně s tim nějak počítejte.
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    PLUMM: Jsem pro. :o)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Minimálně přes celý léto jsem v Praze, co takhle udělat nějakou urban-sketching tour po městě? Vezmem skicoše, zakreslíme, totálně zahanbíme celej http://www.urbansketchers.org/ - kvantitou i kvalitou samozřejmě:) - a dáme pak pivo večer. Nebo při tom. Nebo zmrzku.

    A můžem zabloudit i na Karlův most, dlouho jsem neslyšel o žádnym průseru z těhle končin, což je mi skoro až podezřelý. :)
    Někdy v sobotu/neděli na začátku srpna třeba, což? Platí pro všechny, co si to přečtou.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SUN_VU_KUNG: haha, jo no, to je takový to: "když už nevíš, jak to zakřivit, tak to zpolygonuj" :D
    WILLOW: Tyjo, to jsem ani neznal, dík za tip.

    jedna flinta


    WILLOW
    WILLOW --- ---
    PLUMM: aquanox is back... :)

    vubec bych se nedivil ted kdyzna Kikstartu zazivaj obrozeni space ship simulatory ... letani pod vodou k tomu melo taky blizko :)
    BLIND
    BLIND --- ---
    vážně super!!
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Moc se mi líbí polygonová želva :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    OMN: Můžu občas postnout nějakej obrázek, ale prej bez infa. Takže sorry. :)
    OMN
    OMN --- ---
    PLUMM: super! o jaky projekt jde konkretneji? Hra?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Dělam teď na takovym zábavnym a hodně barevnym sci-fi projektu. Kreslim hlavně koncepty zvířat a prostředí + scény, který myslim, že budou ve výsledku vypadat cool. Zřídka i charaktery. Jinak charaktery, techniku a architekturu dělá někdo jinej, protože mě kresba techniky a architektury moc neba, všechno to musí bejt moc přesný, čáry rovný, úhly pravý a podobně. :D

    V podstatě je to práce snů, páč nám byla svěřena docela velká důvěra, takže vizuální podobu toho projektu určujem my, což je na tom asi nejzábavnější. :) Je to ještě v preprodukční fázi, takže je toho ještě hodně co nakreslit, tak sem občas hodim nějakej obrázek.







    PLUMM
    PLUMM --- ---
    WILLOW: No, Karla jsem zrovna netrefil, dělal barevně. :)

    Dík.
    Takovýhle pitomý zranění naštvou nejvíc. Kamarád měl podobnej problém...se sádrou a rukou, kterou potřeboval používat, tak si tu sádru rozstříhnul. :D
    Jinak ta písnička je z Djanga a když jsem jí slyšel prvně, tak jsem si hned řekl, že jí musim plácnout do nějakýho videa. Takže nejdřív byl soundtrack a pak až video. :D
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    PLUMM: zajimavy jak jsi to trfil :P

    PLUMM: uzasny zavidim a velmi prijemny soundtrack
    co se tyka chranicu zrovna v praci uz treti tyden skuci koleka ze zlomenym zapestim zbrusli a to jen dojizdel k lavicce ...
    ted je nestastnej ze mu nechtej jeste sundat sadru a jemu se blbe drzi pero od tabletu :P
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    DOUPLE: Tak to měl štěstí. Nebo spíš dobrou helmu, která splnila účel. Štěstí přeje připraveným. :) Je spoustu lidí, co jezdí bez helmy uplně, protože "přece nepadaj" a ještě víc těch, co jezdí bez, protože "v helmě nevypadaj dobře" a "chrániče jsou trapný". Jakou hodnotu má zdraví si uvědomí až ve chvíli, kdy si něco udělaj, což už je poměrně pozdě.
    ANDRASTE: Díky. Jj, na tom posledním finálním jsem byl. Hodil jsem hlas Karlovi. :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    PLUMM: Já už si právě začala dělat starosti, vzhledem k těm kresbám z nemocnice. Tak držím palce ať zdraví slouží. :o)
    Na tom finálním RAWu?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    PLUMM: palec za poradnou helmu, znamej ze zelandu se nedavno rozbil na necem podobne "moderate", prilba na kusy, ale sel domu po svejch.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    A tady něco z neartovýho soudku. :)
    Po dlouhý době blbý nemoci jsem si mohl dovolit i nějakou fyzickou aktivitu a mojí rodný vísce zrejmě zbyly nějaký peníze z dotací, tak cca před týdnem položili novej asfalt na jeden krásnej kopec, kterej tak 20 let vypadal jak nejhorší tankodrom na světě. :D Takže jsem hned vzal prkno, zrcadlovku, zaúkoloval řidiče a natočil tam teď tohle downhillový videjko.

    Teplej letní podvečer, dlouhý stíny a čerstvej asfalt hladkej jako dětská prdelka... romantika jak blázen. Cítíte to tam taky? :)

    Longboarding - Hruskova Raw Run
    https://www.youtube.com/watch?v=eONN3ZaC7Oo
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Včera večer malovací sejšn s kamarádama u nás na pokoji. Mam z toho i pár malých olejů, ale nemam je nafocený a stejně ani nejsou dobrý, takže nic. :)



    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ANDRASTE: Ahoj, moc mi to teď nekreslilo, protože jsem teď chvíli byl docela blbě nemocnej, nicméně už je to asi dobrý, takže update brzo. Mimochodem, viděli jsme se na rawu, ale asi jsi mě nepoznala, páč jsem měl oholený vlasy. :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    Tak co pane? Jak vám to kreslí? Už jsme dlouho neviděli žádný obrázek. :o)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    MOUSEK: Ček si zaplatí takový prachy za product placement a stejně mu to napíšou s chybou. A to určitě ani nevíš, že jsem si v Austrálii otevřel fabriku na skleničky. :D http://www.plumm.com/ - Z toho jsem zaplatil tu reklamu.
    WILLOW: Njn, ale tak onic nejde. :) A Karel je sympaťák, takže mu to přeju. :) Jen bych ve finále rád viděl něco nečekanýho. Jakože aby kluci nějak překvapili a to buď postupem nebo výsledkem. Aby Bahas nedělal černobílej komiks, Karel černobílou kresbu a Magion barevnou +- realistickou malbu.
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Plumme koľko si zaplatil za reklamu vo filme NEBRASKA ? :D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam