HONZAL a
SHEALA: vsechno se neda naucit - kdyz nemas hudebni sluch, tak tu kytaru bez ladicky nenaladis... a to tak nejak pokracuje, to dost selektuje to, co ses schopnej vypotit a nebo nejses
(naucis se jak zmacknout 2 struny a hrat jako Kurt Cobain, jo, to zvladne kazdej sasek, kdyz zapnes overdrive, tak to vetsinou nezni tak spatne, i kdyz na spanelku by to zabijelo)
honzal tu zas zminuje nejakou Improvizaci (free style battle?), to je taktez jako srovnavat Bilou a Cernou - napr. u orchestru, slozita a barvita hudba... souhra...
proti tomu ta improvizace - jako vse dneska, ten clovek to taktez cvici, rytmiku, jak to zni foneticky, ma zajete postupy a ta improvizace je pak jen o to snazsi, protoze tam aplikuje to, co ma v maliku - jiste, stale musi mit neco, jako basnicke strevo
takhle se ale daji definovat tihle umelci, proste musis mit neco od Boha, co ostatni nemaj - dyt o tom ten showbyznis je (ok, v mainstreamu sou ruzne paradoxy, rychlokvasky... ja nevim kolikata SuperStar...)
videl sem ted par ukazek na Vyvolene - no tak to je presne k tomuhle - naberes par Podprumerne inteligentnich exhibu, co si o sobe neco myslej (to je napr. spojuje s hiphopem ala Leos Baranek ci jak se ten debil menuje) - a tadle banda niemandu ti pak predvadi show a mysli si, ze sou nekdo... samozrejme pro podobne omezene jedince nekym jsou
paradox je v tom, ze dat tam Inteligentni jedince, tak se domluvej a nebude Show, nebudou excesy, nebude drama - volne prelozeno, reality show typu Vyvolenych - show o blbejch, pro blbe ;)