PISKVOR: jo to je jen nejaky statisticky udaj, ale dneska ti kazda minimalne druha na jakemkoli chatu se sexualni tematikou rekne, ze je sub... a pak zjistis, ze je tak moc sub, ze ti obcas i neco dovoli a spis z tebe udela sveho dominantniho otroka svych snu (a takovy nabeh to dost casto miva, sub ma vic podminek nez sam dominant a to teda nebrat, to uz si na to radsi ani nehrat;)
to je to, co zpusobila ta vyborna beletrie
ADAMFC: to je teda dost zvlastni pojeti Trhu, huh? tomu vetsinou rikaj Akcneni/Akcni sraz, na rozdil od Workshopu atp., holt obcas se nejakej exhib chce projevit a ostatni pobavi nazorna ukazka
trh otrokyn - pod tim si ja predstavim, ze tam napochoduje par cacor v poutech, probehne drazba a kdyz si nejakou vydrazis, tak ji nalozis nasledne behem par hodin, jak je ti libo, max se dohodne stopka ;)
coz se teda dost lisi, jestli du s nejakou znamou sub do podniku, kde si na hodinu pronajmu mucirnu a ona me zna a vi, co muze cekat
a co si budem rikat, nektera stvoreni sou zvedava a ochotna experimentovat dost, ci si vyzkouset, kam az sou schopny zajit nebo je laka pocit strachu a neznama
btw byla dost velka komunita na lide.cz ci xchatu, na tom xchatu se to ale pred par lety vse osukalo na vzajem, zestarlo a uplne zaniklo - opet to byli spis lidi, co radi sukali a experimentovali, ale vic nez vetsina byli spis jen nadrzeny kurvy :D
ad.bordel, to vidim v tom, co sem oznacil za sum, kdyz si na me reagoval, ze Trhy s otrokynema sou bezne nebo normalni, protoze proste nejsou a ty pletes jabka s hruskama