NICOLE: Souhlasím s tím, že anketa je zadána nejasně, nicméně vzhledem k tomu, že jsem hlasovala dávno před tím, než se vlastně rozjela debata, tak je pro mě tak nějak ex post a hlasování, pokud vím, měnit nelze. Možná proto na mě nepůsobí diskuse až tak konstruktivně a mám sklony ji ukončovat (a taky mi přijde, že je to něco co tu vlastně už nikoho jiného krom nás dvou nezajímá, tak si připadám jako spammer :-)). Tedy klidně diskusi povedu dál, ale moje hlasování se už změnit nemůže...
Osobně jsem napsala, co jsem si vyložila já. Lodbrog myslím pak někde psal, co myslel on. Vzhledem k tomu, že já jsem už stejně přiznala, že jsem v tom případě odpověděla blbě, tak je asi stejně výsledek ankety kompromitován. Takže asi kldině odpověz jak chceš, vzledem k mé odpovědi už na tom asi tolik nesejde :-).
Už mě napadlo, udělat novou a definovat to přesněji, ale pak jsem usoudila, že mě vlastně závěry až tak moc nezajímají a že to případně ponechám na někom, koho to zajímá a ponechám mu tím i prostor vydefinovat konkrétně to, co ho zajímá, nikoliv co si já myslím, že by mohlo... :-).