• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    POZITRON: ty, protože to je děsná píčovina
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    POZITRON: veverka, která si myslí, že jí to nepřišijou, když jenom vesele kouká a drží si oříšek. Bohužel, realita je někdy krutá :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---

    Kdo je podle vás na obrázku nejblbější?

    90 hlasy od 90 respondentů

      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---

      Byli jste někdy v pražském klubu Duplex?

      115 hlasy od 115 respondentů

        CUSTOM1
        CUSTOM1 --- ---
        MINERWA: Delší dobu nejezdím autem a přesto mi sníh vadí.

        Nemám zimu rád celkově. Vadí mi sníh i nízké teploty. Kdyby celou zimu chcalo, ale bylo třeba max. deset, dvanáct stupňů, tak jsem spokojený.
        To už jsem ovšem trochu odbočil :)
        MINERWA
        MINERWA --- ---
        CUSTOM1: a to víš jak?
        CUSTOM1
        CUSTOM1 --- ---
        VESPER_INDIGO: Sníh nesnáším a mám auto, ale nesouvisí to spolu. Nesnášel bych ho, i kdybych auto neměl.
        HARDCABB
        HARDCABB --- ---
        mne prijde na CLAVENovi nejlegracnejsi to, jak se jednou za X mesicu vyloupnou jeho prispevky, protoze mu zrejme doslo premium a nestihl si pujcit na novy. clovek je par dni obohacenej jeho geniem a pak je zase bozi klid.
        KOVOVAMINCE
        KOVOVAMINCE --- ---
        SALVATOR: V podstatě souhlasím. A chápu případy, kdy nic než DI nezbývá. Ale aktuální nadužívání bude toho kňů produkovat jen víc a víc. Lidem se prostě nebude chtít platit za sobectví někoho jinýho.
        Mně je to osobně docela fuk, kdo mě v DI má nebo nemá. Považuju to za "problém" těch lidí a ne můj. :))
        SKYRAY
        SKYRAY --- ---
        BURKHAR: Tak pokud si tohle nekdo doma carkuje a je schopnej na to odpovedet, tak klobouk dolu.
        VYHULENY_UFO
        VYHULENY_UFO --- ---
        SALVATOR: rozbity diskuse neresim, protoze internetova diskuse je zabava. snad nikdo nebere intetnetovy tlachani vazne. na zvanici servery se chodi pro zabavu a zabiti nudy. vzdyt vetsina diskusi je neustale recyklovani nekolika obrazku ci clanku.

        aneb i nyx je ve znameni lidi, kteri cely den akorat pisou kolik maji prace. pricemz plati, ze kdo ma skutecne co k praci,nesedi nad zvanicim serverem.

        //i ja zabijim nyni cas.
        GRANTORINO
        GRANTORINO --- ---
        KOVOVAMINCE: ja na to btw koukam obcas a ne, nepouzivam to jako na bezicim pasu, je to fakt tak dvacka lidi, co me trolili a prudili, zkousela jsem je vyndat, stejne trolili a prudili. Tak at se treba vzteknou kvuli tomu nejaky ty pipiny, ze nemaj zabavu. Normalni dospelej clovek fakt nefnuka, ze ho nekdo dal do DI
        SALVATOR
        SALVATOR --- ---
        VYHULENY_UFO: Počkej, to je ale o něčem jiným. Tady nejde o to, že by někdo nechtěl dát petikilo za rok, protože je držgršle, ale proto, že se z toho stává krok proti vlastní vůli, krok vynucenej tím, že někdo jinej používá DI jako sobeckej čurák a chrání si tím vlastní ego. Tuhle námitku naprosto beru. Ale tvrdím, že se je nutný se přenést přes jedno nebo přes druhý. Buď přes rozbitou diskuzi, nebo přes to, že si teda holt koupím prémiovku, I když sem nechtěl. Protože DI tady prostě je a bude, stejně jako tady budou sebestředný egomaniaci.
        87HIGHFLYER
        87HIGHFLYER --- ---
        LODBROG: no dyt, tady prescrolujes nebo kouknes do jiny diskuze. Ten DI tě prostě odstřihne na trvalo, v bedne muzes prenout zpatky a furt tam ty kraviny jsou:)
        GRANTORINO
        GRANTORINO --- ---
        87HIGHFLYER: tak ja tu komunikuju s lidma, ktery znam i normalne a neni jich zas tak malo :). Nebo i obracene i lidi, ktery znam, tu ctou diskuze. Nakonec me sem privedlo organizovani nejakych akci. Neni to pro me primarne na urovni pasivniho sledovani televize. I kdyz si uvedomuju, ze vetsina nyxu, ktera se neprojevuje (!) a to jsou lidi, co za pet let napisou dva prispevky a eventualne se znicehonic ozvou rovnou do posty, tak ta to tak ma. Pri ne je to reality show. No a me zas bavi se doskuzi ucastnit.
        Ale ne za kazdou cenu. A kdyz se jim fotky nelibej, tak at se nedivaj --) ignore to jisti. Jako nejaky minus preziju. Nejaka pitoma pipinka, ktera se tu akorat projevuje pipinkovsky, tak to me nepali, na fb bych si ji taky nepridala., tak co se to votravovat s ni a proc?
        VYHULENY_UFO
        VYHULENY_UFO --- ---
        SALVATOR: napriklad ja uz sestym rokem platim premiovku bitcoinem a myslim, ze sem diky rostoucimu kurzu fer donatorem.

        kdo neni schopnej zaplatit 500kc rocne, coz je jedno pivo mesicne, tak je curak.

        fakt se musim smat, kdyz pak takova socka prudi do double ignoru.
        SALVATOR
        SALVATOR --- ---
        KOVOVAMINCE: O obsah, kterej jsou stejné většinou flamy a nikam nevedoucí debaty...
        Moje logika je taková, že si každej musí sám rozhodnout, jestli je mu milejší získat nástroj a pročistit si diskuze a ruku v ruce s tím to tady podpořit, nebo těch pár fufníků neinvestovat a svádět opětovný debaty o tom, jak je DI velký špatný a jak je to ID XY strašně nefér, že si dává lidi do ignoru za minuska. DI tady jednou je, stejně tak jako je tady nástroj, jak zmírnit jeho dopady. Nechceš ten nástroj? Fajn, zatni zuby a táhni, Frištenský, protože Velké Opětovné DI kňůů je úplně zbytečný, na hovno a nikam nevede.
        KOVOVAMINCE
        KOVOVAMINCE --- ---
        SALVATOR: Nechápu tvojí logiku. Protože je někdo sebestřednej a používá DI jako na běžícím pásu, tak si další strany mají jít koupit něco, co třeba ani nechtějí/zapnout si funkci kterou nechtějí, protože tím pořád přichází o obsah? Blbost.
        LODBROG
        LODBROG --- ---
        87HIGHFLYER: Ale televizi taky přepínáš na to co se ti líbí, ne? Nekoukáš na nic co by tě štvalo. A když běží reklama, ztlumíš zvuk a jdeš umejt nádobí :)
        87HIGHFLYER
        87HIGHFLYER --- ---
        SALVATOR: nebo můžete dělat ankety!
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam