• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ALESH: ? vždyť škodí nám všem...pořád... neřád.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALESH: protože je zatím u moci. Na povrch ta potřeba škodit přijde, jen co nebude premiérem.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MUCKER: neverim Babisovi ani dobry den. Jiste si chce nahrabat a touzi po moci, ale na druhou stranu u nej nevidim takvou tu potrebu skodit, kterou vidim u Klause (a v jeste veci mire u Zemana)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SKAFF:
    obecně záleží co pro mě 10M znamená. Pokud mám "dost", tak zkusím 100M, pokud mám nouzi, tak 10M je jistota...
    SKAFF
    SKAFF --- ---

Dostaneš 10M CZK. Hodiš si mincí a buď získáš dalších 90M, nebo ztrácíš 9M

91 hlasy od 91 respondentů

SKYRAY
      SKYRAY --- ---
      MUCKER: No to je vyber jak za komunistu.
      ANTICLOVEK
      ANTICLOVEK --- ---
      Babiš vs Klaus by asi byla první volba od mejch 18, kterou bych si nechal ujít:)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      87HIGHFLYER: protoze Babiš prostě ne
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      MINERWA: a babiče určitě ne
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      87HIGHFLYER: protože je to o 0,1% menší píčuš než ta zasyflená StBácká děvka... ale jinak ano doufejme, že chcípne dřív.. i kdyby se nestal opět prezidentem a doufám, že chcípnou oba dřív než než chcípne ta kunda sem co tam sedí teď a tahle kunda chcípne zejtra... :))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      87HIGHFLYER: protože je starej a říkal, že roušky jsou blbost a že se nebude v žádným případě očkovat, říkal to na tom vystoupení v neděli
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---

Klause v ankete nize jsem volil protoze:

42 hlasy od 42 respondentů

KLX
        KLX --- ---
        MUCKER: Poslední zhasíná..
        MINERWA
        MINERWA --- ---
        MUCKER: starýho zabije koronáč, to je taky jistý
        MUCKER
        MUCKER --- ---
        MINERWA: tak samozřejmě, že myslím; ta absurdnost je v tom starej klaus
        MINERWA
        MINERWA --- ---
        to už ho dřív někdo zabije, imho
        MINERWA
        MINERWA --- ---
        MUCKER: už jsem si myslela, že si myslíš, že by se babič doslal do druhýho kola
        MINERWA
        MINERWA --- ---
        MUCKER: WTF?
        MUCKER
        MUCKER --- ---

2. kolo prezidentských voleb

30 hlasy od 30 respondentů

00KUBAT
          00KUBAT --- ---
          BURKHAR: že existuje DI mně dělá hůře
          87HIGHFLYER
          87HIGHFLYER --- ---
          BURKHAR: nevim, nikdy jsem to nepouzil
          MAR_TINA
          MAR_TINA --- ---
          KOUDY: pravdu díš. zdržela jsem se DI jen pro pro chození do auditka [ ZABAVNY KVIZ (VSEOBECNYCH) ZNALOSTI (a zajimavosti) II. - tady je samotne kvizove jadro klubu.... NO FLAMES & CHAT, PLS! ] , kde by mít v ignoru jednoho z hlavních hráčů dost překáželo. Jenže stejně mám pocit, že si ty odpovědi googlí.
          KOUDY
          KOUDY --- ---
          MAR_TINA: Tak Dragon mel na rozdil od burkhara alespon nejakej prehled, intelekt, schopnost kritickyho mysleni...Burkhar je jen takova vtipna a zavistiva entita z brna, ktera chlasta a zije v maly chatce u lesa..takovej nyxi michal kolesa proste. Nejakej cas je vtipny sledovat jeho zivotni patalie, ale pak te to zacne spis otravovat..tak si ho das do DI..stejne jako prevracenyho, jugiho a podobny entity.
          MAR_TINA
          MAR_TINA --- ---
          KOUDY: jenže Dragon si dával do ignoru lidi, kteří ho štvali, ale nebyl sprostý na všechny okolo. Jen ho štvalo kde co.
          KOUDY
          KOUDY --- ---
          MINERWA: Dragon si dal do ignoru skoro vsechny nyxaky a pak zjistil, ze vlastne nikoho nevidi a tak pro nej nyx nema smysl..takze sem prestal chodit.
          PANDA_JE_MRTVA
          PANDA_JE_MRTVA --- ---
          MINERWA: uz se ke vsemu vyjadril, tak odesel.
          MINERWA
          MINERWA --- ---
          NELLAS: co je s Dragonem?
          BURKHAR
          BURKHAR --- ---
          NELLAS: Kdo je Dragon a jak dopadl?
          HOWKING
          HOWKING --- ---
          BURKHAR: Prosím přidej se k těm ubožákům, co ze mě mají komplexy méněcennosti a přidej si mě taky do DI. Tebe fakt číst nemusím, ale chci dodržet stav, kdy já mám v DI jen jediného hňupa, protože ten je fakt nebezpečný. Zatím mi ty DI od ostatních vždy ulevily. Naštěstí je tu dost dalších lidí, co jsou (na rozdíl od takových jako ty, kteří si o sobě velkohubě jen myslí, že jsou inteligentní a na úrovni) opravdu zajímaví, chytří a inspirativní. Děkuji.
          NELLAS
          NELLAS --- ---
          BURKHAR: Byla jsem v pokušení kliknout na tu třetí možnost... jenom ještě jedna nevyžádaná rada... nepřeháněj to, nebo dopadneš jako Dragon :))
          Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam