• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    BLONDYNKA: tak je to balonek?, ja nevim
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: Soukromě
    BLONDYNKA: Soukromě
    GIDDY: Soukromě
    BLONDYNKA: Soukromě
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIDDY: Nevím, o čem mluvíš, já znám jen takový ten balónek...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    jo, holky, este potrebuju informaci, je k necemu naky ten krouzek, co se zavadi kvuli prevenci natrzeni? ja poradne furt nevim co to je, esli to schanet, za chvli usime zacit masirovat, prvne to stacilo, ale esli este necim zvysovat elasticitu? dik
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIDDY: OK :-)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    prosim pekne, apeluji timto na rozumne zeny, uz se k nicemu nevyjadrujte, myslim tim ty utoky co tu ted ctu, uz se to tu trosku zas zahlcuje hovnama, takze ignorovat a ono je to prejde:)

jinak ja mam stale dojem, ze sem v tomto auditku jedina cekatelka domarodicka aktualne, nebo este nekdo??
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jen malou poznamku pod carou,prosim nedelejte tohle auditko privatni a pouze pro matky,ci matky cekatelky..kuju
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    BLONDYNKA: Vskutku? Ten, kdo si první vyvzpomene na nyxu nějaký téma, je arbiter elegantiarum a nejvyšší soudce,jo? eště nějaký novinky z tvýho wonderlandu?,)
    já třeba jsem admin klubu religionistů, ale vždy uznávám primát argannah jako výše postaveného pracovníka, a už vůbec debatu názorově nereguluju.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: To je dobře, že tomu rozumíš. A jakto, že tady furt seš?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: za to ty jsi zachovávala po celou dobu absolutní klid a mír, já tomu rozumim
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Konečně jsi to pochopila. Já jsem ten zloun tahající za nitky a ostatní jsou mé loutky. Jediným cílem této debaty ostatně je tak strašlivě naštvat tou nespravedlností, aby sis pěstičkama rozbila klávesnici.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Hehe, pleteš se, ona právě pravidla diskuse určuje. A to právě proto, aby různí nejmenovaní jedinci nepřiváděli racionálně uvažující lidi svým přístupem k vulgaritám.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: a ty by sis nechala líbit...? Eree, ona mi rozšlapala bábovičku...
    a)Kam jinam patří nadávky, než do pošty?
    b)Netvářím se jako svatoušek.
    c) na základě tvou zpracovaných bodů a) a b): STFU
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    milá dáma, no né
    LAURA
    LAURA --- ---
    TAYLES: ses uz tak trikrat rozloucila a stejne tu furt otravujes... tak uz konecne tahni!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LILY: ale houby. zas tady akorát přitakáváš té své Blondýnce - vzoru slušnosti a cti
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: zkus se zachovat jako dospělý člověk. To jsou furt příspěvky ve stylu "mááámíííííí, kup mi už konečně to lízátkóóóóó!"
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: ALE TAKHLE PROSTĚ POSTUPOVAT NEMŮŽEŠ. NENÍ TO O TVÝCH POCITECH, ALE O PRAVIDELCH MEZI NORMÁLNÍMI LIDMI. PŘIZVUKUJTE SI V POŠTĚ NEBO SOUKROMÉM KLUBU, CENZURA DEBATY NENÍ MOŽNÁ /ANI POTOM CO RACIONÁLNĚ UVAŽUJÍCÍ LIDI PŘIVEDETE SVÝM PŘÍSTUPEM K VLUGARITÁM. JSI SCHOPNA POCHOPIT FAKT, ŽE PRAVIDLA TÉHLE DISKUZE NEURČUJEŠ TY PODLE SVÝCH NÁZORŮ?
    POKUD SI CHCTETE SOUHLASDNĚ VRKAT TAK SOUKROMĚ. CENZURA DEBATY JE V DEMOKRATICKÉ SPOLEČNOSTI NEPŘÍPUSTNÁ, I KDYŽ TO TY EVIDENTNĚ NEJSI SCHOPNA POCHOPIT. TUTO DIKUZI NEVLASTNÍŠ, JSI ADMINEM. VYGOOGLUJ SI PROSÍM MEZI KOJENÍM CO TO ZNAMENÁ.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: já tady rozhodně nebudu psát dalších 20 reakcí na vaše zcestné otázky. čekám na svůj ban, již se na mě neobracejte, děkuji
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: máš ve zdejší diskuzi co říct k tématu tohoto klubu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam