• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    YEETKA: Jistě, komplexu, jak jinak...
    Já myslel, že my dva sme si to již v podstatě vyjasnili.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LAURA: Jo, však já už v tom procesu sem - říkám že to chápu z praktickýho hlediska. Ale furt se prostě nemůžu zbavit toho, že se mi to nelíbí..
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LAURA: no gaisaka je z brna a pokud někdy v práglu byl, určitě nejel metrem:))

nenechte se rozvášnit jeho úsměvnými komentáři k tématu šátky.. mě to spíš přijde jako nějaký druh komplexu.. a troling dohromady:))
    LAURA
    LAURA --- ---
    GAISAKA: mno, neškodilo by ti zbavit se předsudků. Šátek/nosítko jsou neskutečně praktičtí pomocníci matce, která se chce neomezeně s dítětem pohybovat (Praha je otřesně bariérové město) a nezřídka taky jedinej způsob, jak přežít častý novorozenecký koliky atd. Kdybych třeba já neměla v prvním půlroce dítěte šátek, tak by mě odvezli do blázince.

Ale jako snažím se tě chápat, mívala jsem nachlup stejné názory jako ty. Domarodičky jsou pošahaný blázni a šátek je etno hovadina. Život mě naučil... ,)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GAISAKA: ok, dej pak vědět, jak tvá partnerka pak sama přepravuje vaše děti, ideálně ve věku nemluvně a 1-3 roky, třeba v pražském metru na Andělu...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: Pokud máš pod tím kostýmek, tím hůře. Jestlis cílila tímto směrem.
    LAURA: To naštěstí neznám. Pokud je to ta minikrosna na mimino, to mi nevadí. Je to z umělejch materiálů a jsou tam aspoň náznaky pravejch úhlů,)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAISAKA: Tebe čeká krutý pád iluzí...
    LAURA
    LAURA --- ---
    GAISAKA: jo takhle, tebe štve, že to vypadá domorodě.. předpokládám, že nosítka ti nevaděj, nebo taky jo?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GAISAKA: tak teď si mne pobavil - my se známe osobně? :DDD

napsat podobnou ptákovinu zrovna mně :-)))
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: Fklidu,malej Franz bude pig easting ezo fighting crusader po taťkovi,) Od dob Vygotského celkem víme, jak v tomhle programu uspět,)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAISAKA: a rovnou k tomu můžeš přidat tu Olsenovu metastudii.... viz ZUZKAOU:
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LAURA: Viz předposlední větu.
    ILLUZE: A je mi to taky ouplně putna,) K tomu, že pak vypadáš jako od řeky Zambezi, což mne u někoho narozeného v srdci Evropy mrzí, se snad subjektivně vyjádřit můžu...?
    LAURA: Tak počkej teda, já na to mrknu,)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GAISAKA: a štěstí pro potenciálního potomka...
    LAURA
    LAURA --- ---
    GAISAKA: takže tu studii ignoruješ.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LAURA: Bezpečnost domácího porodu nebude NIKDY srovnatelná s bezpečností porodu v nenocnici, pokud se bavíme vskutku stále o bezpečnosti. Nerad bych tu opakoval klišé o obýváku vybaveném operační technikou,)
    ZUZKAOU: V podstatě jo, mám periodicky pár dní, kdy se moje obvyklá žoviálnost ztratí, a mám nutkání se ozvat proti věcem s nimiž nesouhlasím. Ano, chlapský krámy, to není nic novýho,)
    Krom toho mi posledních pár dnů hrozilo, že mě tahle tematika bude muset začít zajímat osobně. Naštěstí jeden proužek,)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GAISAKA: do toho, jak své dítě nosím, ti je prd

seber se a zkus se tahat s kočárem v metru bez výtahů
    LAURA
    LAURA --- ---
    GAISAKA: a můžu se zeptat, proč tě ten pohled štve?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: Nepochopení. ženy mají právo volit, protože jsou stejně tak lidmi jako muži. Mě jen vadí lidi co mají za životní přesvědčení "co je přírodní, to je dobré", aniž by zásadnější přehled. A tou uplně stejně i chlapy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GAISAKA: hele nemáš ty posledních pár dní virtuální krámy?

Tady (mimo jiné) obhajuješ hulení na dítě tím, že kuřák byl iritován šátkem, křesťanům nadáváš za víru, u babici propaguješ svíčkovou bez smetany....
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GAISAKA: a když už jsme u té otevřenosti...

napadlo tě, jaké to je, když se na tobě během pár hodin (v těhotenství měsíců) "vystřídá" yx lékařského personálu?

zkus si stáhnout kalhoty, obzvlášť, když tě echt něco bolí, a nech si na své přirození zírat a komentovat stav, v němž je, alespoň tři doktory

a věř, že ta trojka je minimum - těhotná žena tohle absolvuje nesčetněkrát, občas to jde do desítek

s důstojností to nemá moc společného...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam