Ahoj všem, ráda bych rodila doma, velice se zatím těším, ačkoliv jsem udělala zásadní chybu - v pozitivním zblbnutí jsem o tom řekla své rodině, potažmo matce, která mi teď - jsem v osmém měsíci, chytá extrémní hysterické záchvaty, a už k tomu přibírá i bratra atd...vykládá to kolegyním v práci a pak se mi vypráví, jak zděšeně reagovali etc...no nic, čekala jsem podporu, chápu její strach ale největší chudinka u nás je teď ona, nebo't já jí chci přizabít první vnučku a ona doufá, že se teda ta vnučka narodí zdravá a silná, aby mi to jednou mohla pořádně oplatit, to trauma, které jí teď způsobuji. No, ale k dotazu, pro který to vlastně píšu: Nevíte někdo o pediatrovi/pediatričce z okolí Hořovic, Berouna, či Příbramy, který by přijel po porodu k nám domů???
Díky za echo!
(pakliže se to podaří a dítě se šťastně narodí doma - nutno podotknout, že manžel i přátelé mě plně podporují a velmi se těšíme, mám šikovnou a rozumnou PA a v případě nutnosti pofrčíme do Hořovic, které mám 7 km daleko. Věřím, že žádná taková nutnost nenastane, ale ta moje matka, to je trochu moc...:-)