• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LILY: : fet catovci mají Rh- a řešili to tak, že u prvního dítěte před porodem nastoupili na gynekoložku s tím, že buď bude dělat problémy a nebo bude spolupracovat a oni pak po porodu nebudou muset vyjet do porodnice atp. po dlouhém vyjednávání jim to nakonec dali v porodnici den před porodem, protože gynekoložka byla dost ostrá a děcka se rozhodli, že to nemá smysl (jsou dost nekonfliktní a celou situaci zvládli pěkně asertivně)

GRANTORINO: pokud je někdo dostatečně příčetný, aby si sehnal potřebnou látku a uměl si ji aplikovat/případně to měl pořešený jinak, tak nevím co znamená vocaď pocať..
    znám i lidi (a není jich málo) kteří se rozhodli rodit doma koncem pánevním..
    přijde mi, že fakt není na místě lehkomyslně prohlašovat, že ti druzí to dělaj špatně/nezodpovědně, protože já jsme přesvědčený, že je to blbě..
    LILY
    LILY --- ---
    GRANTORINO: já s tebou souhlasím, ale když už si to takhle rozhodla, tak ji chci aspoň podpořit v té co nejmenší rizikovosti.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WITCHIE: ja zila v domeni, ze u prvniho porodu nic nehrozi... Taky me to zajima.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    GRANTORINO: mohla bys prosim popsat a vysvetlit tu konkretni komplikaci porodu timto hrozici? Co presne hrozi? Na co presne potrebujes ty mediky (?? predpokladam ze jsi myslela lekare, nikoliv sudenty mediciny)
    LILY
    LILY --- ---
    Neznáte někoho, kdo rodil doma a měl Rh- a jak to řešil? Kámoška chce rodit doma, ale potřebuje sehnat rh imunoglobulin (název Rhodon). Bohužel doktoři a PA, co jí to doporučují, zároveň nejsou schopni říct, kde by to sehnala. Počítám, že jinde než v porodnici se jí to asi nezdaří, ale i tak se tu raději ptám..
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    ahoj, podstoupila jste některá hypnoporod? prosím o sdílení zkušeností či odkazy...
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    GRANTORINO: male je krasne ale ta pani na mna posobi ze je trochu mimo :)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    Petice proti represivnímu přístupu státu v otázce očkování | e-petice.cz
    http://e-petice.cz/petitions/petice-proti-represivnimu-pristupu-statu-v-otazce-ockovani.html
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    YEETKA: mně docela taky a záleží na ingrediencích, jinak je to opravdu zázrak, já to dělávala mámě po chemoterapii.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    LEPEK: :D mně to docela chutná, ale až po dochucení zeleninou a hlavně sojovkou:)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    YEETKA: pokud bereš delikatesu jakožto specialitu kuchyně, souhlasím :) souhlasím též s vynikajícími posilňujícími účinky :)
    ... ale jako dobrota mi to moc nepřijde ;)
    KATIA
    KATIA --- ---
    Olga Richterová: Chvála důslednosti a ombudsmanky - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/19723-chvala-duslednosti-a-ombudsmanky
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    YEETKA:
    Polévka Koikoku - recept z webu Paní Dýně
    http://pani-dyne.cz/usr/ReceptDetail.aspx?ReceptID=324
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ADD:
    stálo by za to vyhnout se jin potravinám - uvolňující tendence - sladkosti, tropické ovoce, sladké šťávy, červená řepa, bílá rýže, mléčný výrobky, erteple a v podstatě všechno co je "fluffy", léky jsou imho taky extrémní jin..
    naopak by bodla nějaká ta miso polívka, červený maso.. mně v podobným stavu pomohla polívka koi-koku - šupneš do papiňáku celého dobře očiťěného kapra a celý den, ideálně do pozdního večera vaříš... vznikne delikatesa, která má zázračně posilující účinky..
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Těhotenství 31 týdnů, chřipky tři týdny, antibiotik čtyři dny. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    FIFI: Čeho?
    FIFI
    FIFI --- ---
    ADD: a kolik ted mas za sebou?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ADD: hlavně se vykašli na nějaký mužovy pohledy a co je potřeba v domácnosti dělat a odpočívej. Když skončíš na rizikovým v porodnici, tak jim to taky nikdo neudělá.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    vetsina PA ten horcik jako doplnek nedoporucuje (narozdil od doktoru), prirodn zdroje budou lepsi i kdyz z nich toho clovek zase ziska nepomerne malo

s tou bylinnou smesi mame taky pozitivni zkusenost, delal jsem pro zenu malou modifikaci a pokud sme to prestali brat tak bylo bricho citit, pri uzivani bylo v pohode
    TABBY
    TABBY --- ---
    KACCABA: Mandle a kakaove boby tez horcik obsahuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam