• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: s tímto zatím musím souhlasit :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HYSTERIA: já u ní byla dvakrát, ted pojede ona k nám. Musím říci, že cokoliv jsem potřebovala, tak pomohla. I sama vyhledala informace, která já jsem nenašla (co se týká mého zdrav. stavu) aniž bych to po ní chtěla...působí na mne velmi profesionálně a důsledně, velmi milá, a osobně mi sedla.
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    TABBY: pravda
    TABBY
    TABBY --- ---
    HARRIS: Taková internetová normálka, ne?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: já zatím byla jen u ní na konzultaci a seděla mi. Tak uvidíme :) ale nějaký report s referencí určitě uvítám :)
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    ADD: žumpou myslím emotivní výkřiky v komentářích, docela vostrý soudy na lidi... občas se ty debaty stočí úplně do překroucené roviny. nestačím zírat
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HYSTERIA: tu mám také :) Budu mít reference začátkem dubna. Už ted však musím říci, že funguje perfektně. Uvidíme jak s porodem.
    ADD
    ADD --- ---
    HARRIS: V čem je to žumpa?
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    Ta FB diskuze je pěkná žumpa a upřímně mě před porodem dost vystresovala. Chodila jsem si tam dodávat odvahu k domporodu a když jsem si tam početla ty podivnosti o Z. Š., úplně mě polilo horko. Ale z osobních setkání mi nepřišla vyhořelá, na poradnách mi hodně pomohla dodat sebedůvěru.
    ADD
    ADD --- ---
    HYSTERIA: Praha a Středočeský kraj.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ADD: lokalita? Já mám Johanku K. , známá ji měla též, před cca 14dny a pohoda prý. Já budu mít reference tak za dva měsíce :D
    ADD
    ADD --- ---
    Prosim vas, a kdo teda aktualne spolehlive chodi k domacim porodum? Jak to tu ctu, vsechny drive spolehlive PA jsou vyhorele a nechavaji matky na holickach. :-(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    HARRIS: Ty jo... dalsi co ma problem se Z. Š.? Zrovna se to vehementne resi na fb v skupince. Moje kamaradka ma s ni taky zlou zkusenost. Kdyz rodila a dovolila si ji zavolat, dostala zjeba zda vi kolik je hodin. :/

A gratuluju k miminu. At se vam dari. :)
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    Tak já jsem teda v pondělí porodila své druhé dítko. Nakonec ne doma, ačkoliv to byl můj preferovaný plán, ale v Příbramské porodnici, kde teda byli opravdu skvělí, vstřícní a všechno proběhlo přirozeně, porodní plán zcela respektován, žádné léky a nástřihy, dotepání, bonding, placentu zabalit dom, však to znáte :). Odešla jsem s mimčem po 24 hodinách, myslím, že by nebyl problém odejít dřív, ale já jsem se na to necítila. Bylo mi teda stokrát hůř, než poprvé. Děkuji za místní rady ohledně pediatrů, využila jsem ku spokojenosti. Nějakej podrobnější report hodím pak do porodního klubu, ať se pobavíte.

Byla jsem na domporod domluvená s PA od Čápa. Ikdyž jsem tam strašně ráda chodila do poradny, jak jsem začala dooporavdy rodit, vůbec jsem neměla chuť paní Zuzanu vidět:) Telefonovala jsem s ní ráno a nějak jsme si vzájemně neporozumněly. Teda nijak fatálně, jen je trošku moc vytížená a měla jsem pocit, že ji obtěžuju. Navíc neměla některé předchozí dny čas, takže kdybych rodila dřív, nevěděla jsem, zda stoprocentně přijede atp. Takže jsem byla i vnitřně nějak blbě nastavená nato, že nikdo nemá čas. Holt jsem asi větší citlivka, než jsem si myslela.
    Inu, domporod třeba někdy příště, budu lépe a dříve hledat PA, se kterou si budu lépe rozumět.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    JINDRICH: tak to je slušný nářez, nedávno probíhalo docela velké hašté, které vyvolal lékař záchranné služby a odstartoval hon na čarodějnice, které rodí doma..
    tohle by taky ze strany manželů stálo za pořádnou mediální mazanici..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    JINDRICH: uf...
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    Lékaře nezajímalo, že rodím - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/clanky/lekare-nezajimalo-ze-rodim/
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Před dvěma lety se tu řešilo, že je zájem o gynekoložku Jandovou v Revoluční v Praze. Mě tenkrát vzala asi až po půl roce. Teď po dlouhé době přijímá nové pacientky: http://www.medbank.cz/news/prijem-novych-pacientek/ ...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TABBY: Žiši... a to ty nemluvňata s klidem zakrojí?
    Eh...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Viděly jste porodní dorty?
    These cakes inspired by the miracle of childbirth would definitely make Mary Berry blush - Wales Online
    http://www.walesonline.co.uk/news/health/cakes-inspired-miracle-childbirth-would-12569849

Jal bych to tak... ten placentovy, ten je sice edukační, ale asi bych si nedala. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam