Tak já jsem teda v pondělí porodila své druhé dítko. Nakonec ne doma, ačkoliv to byl můj preferovaný plán, ale v Příbramské porodnici, kde teda byli opravdu skvělí, vstřícní a všechno proběhlo přirozeně, porodní plán zcela respektován, žádné léky a nástřihy, dotepání, bonding, placentu zabalit dom, však to znáte :). Odešla jsem s mimčem po 24 hodinách, myslím, že by nebyl problém odejít dřív, ale já jsem se na to necítila. Bylo mi teda stokrát hůř, než poprvé. Děkuji za místní rady ohledně pediatrů, využila jsem ku spokojenosti. Nějakej podrobnější report hodím pak do porodního klubu, ať se pobavíte.
Byla jsem na domporod domluvená s PA od Čápa. Ikdyž jsem tam strašně ráda chodila do poradny, jak jsem začala dooporavdy rodit, vůbec jsem neměla chuť paní Zuzanu vidět:) Telefonovala jsem s ní ráno a nějak jsme si vzájemně neporozumněly. Teda nijak fatálně, jen je trošku moc vytížená a měla jsem pocit, že ji obtěžuju. Navíc neměla některé předchozí dny čas, takže kdybych rodila dřív, nevěděla jsem, zda stoprocentně přijede atp. Takže jsem byla i vnitřně nějak blbě nastavená nato, že nikdo nemá čas. Holt jsem asi větší citlivka, než jsem si myslela.
Inu, domporod třeba někdy příště, budu lépe a dříve hledat PA, se kterou si budu lépe rozumět.