• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    každý ráno, co vylezu z postele je imho riziko. letadla padaj, auta bouraj, atomový elektrárnou bouchaj, a kolik lidí denně zařve na kole nebo na přechodu...
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ANDELICEK_ANDY: každý porod je víceméně riziko.. je to prostě hraniční proces..
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    :D "riziko" :D to už jakoby někdo řikal, ty domácí porody, to je vždycky riziko :D
    ADD
    ADD --- ---
    TABBY: To je vždycky riziko.
    TABBY
    TABBY --- ---
    ADD: Pokud cestou nebude mít přes cestu třeba kamion, ledovku, nestartujici auto aj. Hodně dom porodů proběhne nakonec bez PA, protože to prostě nestihne.
    ADD
    ADD --- ---
    ANDELICEK_ANDY: Vzhledem k tomu, že pražská PA žádala osm hodin zdržovat porod, aby se mohla vyspat, tak ochotná kamarádka dvě hodiny cesty autem u tebe bude dřív. :-)
    ANDELICEK_ANDY
    ANDELICEK_ANDY --- ---
    My se k Praze zítra stěhujem (asi na 3 roky, jsme takoví nomádi) a tady v Pardubickém kraji máme super PA, která ovšem za měsíc sama rodí. Už si plánuju, že tuto "svoji" PA si domluvím i na naše druhé dítě, které plánujeme příští jaro. Tedy zkusím ji ukecat, aby za mnou buď přijela 150km, klidně i s miminem a můžem ji ubytovat. Případně na porod přejedeme zpět do Pardubického kraje (přechodné ubytování u známých, i na domporod). PA téhle mojí PA na její porod příští měsíc také pojede prý až z Jihočeského kraje. Má domluvenou ještě jednu domorodku kamarádku a sama je PA, takže to nehrotí.
    Další kamarádka jela na svůj první porod z Prahy do Havl.Brodu, který má celkem dobrou pověst.

Tím chci jen říct, že jak to tak vidím, hledat PA v Praze a okolí, na to se můžu předem vyprdnout a spoléhat na osvědčenou kamarádku-PA, která to má jen trochu z ruky. Nevím, jestli je vždy nutnost mít všechno 5 minut od baráku, když to řeknu, jak si to myslím, možná jen pohodlnost pražáků. Ukamenujte mě, jestli chcete, ale v celé ČR je imho hodně spolehlivých (a levnějších) PA.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: s tímto zatím musím souhlasit :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HYSTERIA: já u ní byla dvakrát, ted pojede ona k nám. Musím říci, že cokoliv jsem potřebovala, tak pomohla. I sama vyhledala informace, která já jsem nenašla (co se týká mého zdrav. stavu) aniž bych to po ní chtěla...působí na mne velmi profesionálně a důsledně, velmi milá, a osobně mi sedla.
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    TABBY: pravda
    TABBY
    TABBY --- ---
    HARRIS: Taková internetová normálka, ne?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: já zatím byla jen u ní na konzultaci a seděla mi. Tak uvidíme :) ale nějaký report s referencí určitě uvítám :)
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    ADD: žumpou myslím emotivní výkřiky v komentářích, docela vostrý soudy na lidi... občas se ty debaty stočí úplně do překroucené roviny. nestačím zírat
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HYSTERIA: tu mám také :) Budu mít reference začátkem dubna. Už ted však musím říci, že funguje perfektně. Uvidíme jak s porodem.
    ADD
    ADD --- ---
    HARRIS: V čem je to žumpa?
    HARRIS
    HARRIS --- ---
    Ta FB diskuze je pěkná žumpa a upřímně mě před porodem dost vystresovala. Chodila jsem si tam dodávat odvahu k domporodu a když jsem si tam početla ty podivnosti o Z. Š., úplně mě polilo horko. Ale z osobních setkání mi nepřišla vyhořelá, na poradnách mi hodně pomohla dodat sebedůvěru.
    ADD
    ADD --- ---
    HYSTERIA: Praha a Středočeský kraj.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ADD: lokalita? Já mám Johanku K. , známá ji měla též, před cca 14dny a pohoda prý. Já budu mít reference tak za dva měsíce :D
    ADD
    ADD --- ---
    Prosim vas, a kdo teda aktualne spolehlive chodi k domacim porodum? Jak to tu ctu, vsechny drive spolehlive PA jsou vyhorele a nechavaji matky na holickach. :-(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    HARRIS: Ty jo... dalsi co ma problem se Z. Š.? Zrovna se to vehementne resi na fb v skupince. Moje kamaradka ma s ni taky zlou zkusenost. Kdyz rodila a dovolila si ji zavolat, dostala zjeba zda vi kolik je hodin. :/

A gratuluju k miminu. At se vam dari. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam