KAREN: presne, taky me to zaskocilo uplne nepripravenou! segra ma tri deti, tak jsem byla presvecena, ze mati ma za sebou poradnou prupravu. jenze segra je strasne mekka, vubec se do vychovy nasi maminky neoprela. ji teda hodlam lepe proskolit, zacnu uz ted, pred sestrinym 4. porodem, at si to nacvici a pak pred mym dalsim si dame opacko ;)
nekolikrat jsem v jeji pritomnosti zatlacila slzy, ale jednou me privedla regulerne k placi (jako v mem sestinedeli). neuveritelny, do jake miry dokaze byt clovek tak pohlcenej sam sebou, ze nevidi, neslysi, nevnima...
ale nezklamala me jen ona, ale i blizka kamaradka, ktera ma sama maly dite. prisla, s tim ditetem, jako prvni si zacala vyrizovat hovor, behem ktereho se pohadala a nasledne rozbrecela. nejake male rodinne drama (nedodrzeni casu srazu s jeji sestrou), ze ktereho se mne tam pak vetsinu navstevy kamoska vyplakavala a vykecavala, zatimco jeji robatko mi tam se vsim kramarilo, popatlalo kreslo pomazankou, rozhazelo hracky... kdyz odchazeli, tak jsem kojila v posteli, a pak vesel do pokoje chlap a prej, co je to tady za bordel?? se kouknu a vsude po zemi ty hracky a kousicky roztrhanych kapesnicku. fakt lahudka to uklizet a shybat se k tomu s sitim az k preli :/